Februarie 08, 2017
Tendință-cheie a anului 2017: cardiganul!
Stilate, calde și practice, îmbrăcând cardiganele, simți instantaneu "mâinile" blânde ale tricotajului. Această piesă vestimentară poate fi combinată aproape cu orice îmbrăcăminte: blugi, leggings-uri, fuste, rochii și chiar pantaloni scurți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea mai trendy promite a fi croiala liberă

În acest sezon vei putea experimenta cum vei dori, începând cu lungimea și culoarea, până la textură și formă. Dar croiala liberă va fi prezentă aproape în toate modelele. Cardiganele confortabile, practice pot fi văzute deja în cadrul marilor colecțiilor ale anului 2017.

Lungimea medie și cea maxi

Designerii au pus accentul pe lungimea maxi și prezența mai multor straturi, ceea ce nu ar trebui să afecteze modul în care porți piesa- pentru un look casual sau pentru business look. O astfel de îmbrăcăminte se va îmbina armonios cu orice și oricând!

Cardiganele scurte

Mulți designeri au optat pentru modele diferite de cardiganele maxi descrise mai sus și anume pentru cardiganele scurtate, în culori strălucitoare, cu o croială neobișnuită și cu imprimeuri geometrice.

Nu se știe încă pe cât de populare vor fi aceste modele, deoarece lungimea lor ajunge doar până la talie. Aceasta le face să semene mai mult cu un bolerou. Între timp, observăm că aceste cardiganuri au fost introduce în colecțiile recente ale mai multor branduri binecunoscute: Brunello Cucinelli, Michael Kors, Ji Oh, Jeremy Scott, Jason Wu, Christian Dior.

Cardiganele tricotate

Cardiganele trendy tricotate sunt, în primul rând, cele cu jerseu gros. Acestea sunt pur și simplu de neînlocuit primăvara, când încă mai avem nevoie să ne îmbrăcăm călduros. Indiferent de ornamentul pentru care optezi, floral sau unul traditional, important este să fie tricotat cu andrele groase.

Vezi alegerea AQUARELLE a celor mai trendy cardigane:

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92758798599243