Aprilie 26, 2024
Victoria Beckham dezvăluie secretul unei căsnicii frumoase: „De asta e nevoie pentru a fi fericit”
Victoria Beckham a dezvăluit secretul căsniciei sale fericite cu David Beckham, într-un interviu acordat revistei ELLE Spania. Creatoarea de modă, care tocmai a împlinit 50 de ani, este căsătorită de 25 de ani cu fostul fotbalist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta membră a trupei Spice Girls și-a lăudat partenerul de viață, în vârstă de 48 de ani, spunând că este o sursă de inspirație pentru ea și a divulgat singurul lucru care îi menține căsnicia într-un loc bun: râsul.

„Soțul meu este inspirație pentru mine. Suntem exact ca și cuplul pe care l-ați văzut în documentar? Da. Ne place să râdem, să ne distrăm, să vorbim, să dansăm, să bem”.

„Și, da, râdem mult, inclusiv unul de celălalt. De asta e nevoie pentru a fi fericit. Cred mult în umor, în râsete, în familie, în prietenie. Îmi dau seama că noi am devenit cumva un model. Oamenilor le place să vadă relații care durează”.

Victoria a abordat din nou afirmațiile pe care le-a făcut, potrivit cărora provine dintr-o clasă muncitoare, o scenă memorabilă din documentarul lor, când David o întrerupe pentru a-i aminti că tatăl ei obișnuia să o ducă la școală cu o mașină foarte scumpă, scrie peroz.ro

David and Victoria Beckham re-create a viral moment from the “Beckham” docuseries for a new Uber Eats 

Victora a insistat în discuția cu ELLE Spania că nu s-a născut cu „o lingură de argint în gură”.

Designerul a declarat despre ea și David: „În adâncul sufletului, amândoi împărtășim aceleași valori. Venim din același mediu. Familiile noastre au muncit din greu pentru a ne crește. Tatăl meu a făcut bani, apoi a dat faliment. Nici David, nici eu nu ne-am născut cu o lingură de argint în gură. Avem această regulă în ceea ce privește egalitatea, fie că avem grijă de casă sau de copii.

 



citeste și
SQL exec time = 0.88136601448059