Martie 14, 2024
Ce mănâncă de arată așa de bine? Obiceiurile alimentare ale supermodelelor
De câte ori nu ai vrut să-ți adresezi întrebarea ”Ce mănâncă de arată așa de bine?” când ai văzut o femeie frumoasă? Să fie doar ”vina” geneticii? Sau și a stilului de viață, a alimentației? Să fie o combinație dintre cele două?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Să aflăm despre obiceiurile alimentare ale supermodelelor, care știu și să aprecieze o mâncare bună, nu numai să urmeze diete fade și restrictive, care să le asigure o siluetă subțire. Iată câteva dintre obiceiurile alimentare sănătoase urmate de supermodele precum Kate Moss, Miranda Kerr sau Rosie Huntington-Whiteley, scrie alistmagazine.ro

Kate Moss, 50 de ani, model, fondatoare Cosmoss

Kate Moss reveals her fashion icons and her ultimate style advice in an  exclusive interview | Vogue France 

”Nu urmez o dietă anume, dar nu mănânc mult și îmi place să-mi încep ziua cu un suc de legume verzi. Urmez planul alimentar conceput de nutriționista Rose Ferguson cinci zile pe săptămână – acest plan nu presupune fastingul, dar ai zile în care nu consumi decât lichide și întotdeauna mă simt mai ușoară și cu mintea mai limpede după astfel de zile”, spune Kate Moss.

Rosie Huntington-Whiteley, 36 de ani, model, actriță, fondatoare Rose Inc

Rosie Huntington-Whiteley Gained 55 Lbs. During Her Pregnancy: 'I Let the  Reins Go' 

”Eu sunt genul care mănâncă oul întreg, nu doar albușul. Am crescut într-o casă în care nu existau restricții alimentare, așa că nu urmez reguli de alimentație, dar, dacă vreau să reintru în formă, elimin zahărul rafinat și glutenul, iar rezultatele se văd imediat.

Rosie Huntington-Whiteley shares her beauty secrets

Sunt adepta postului intermitent – mi-a prins bine după ce am alăptat; de asemenea, mă simt mult mai bine și am mai multă energie dacă iau ultima masă la ora 4 pm, în fiecare zi. Nu mănânc mai puțin, doar că mesele sunt condensate într-o perioadă mai scurtă de timp”, povestește Rosie, mama a doi copii.

Miranda Kerr, 40 de ani, model și fondator Kora Organics

Miranda Kerr's Met Gala 2023 Look Details - Vogue Australia 

”Am observat că, pe măsură ce mănânc mai multe fructe și legume proaspete, mă simt din ce în ce mai bine. Mănânc mulți cartofi la prânz și la cină (ador cartofii!), dar îi gătesc la air fryer, ca să fie puțin mai sănătoși. Și nu pot trăi fără sucul de apio; îl beau de trei ani și mi-a schimbat viața – și soțul și copiii mei îl beau. Iar cartea lui Anthony William, Cleanse to Heal, este minunată.

Miranda Kerr 

De acolo am aflat de beneficiile sucului de tije de apio- acesta calmează problemele digestive. Părinții mei au deținut un restaurant cu profil de carne la grătar – așa că aceasta este mâncarea copilăriei mele și mai mănânc din când în când câte o friptură. Totuși, mă simt mult mai bine când am la masă mâncare vegetariană. Am slăbit după naștere consumând mulți cartofi și banane și cu suc de țelină apio”, spune Miranda Kerr, mama a patru copii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83303332328796