Aprilie 01, 2024
Cine e prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie
Rumy Alqahtani e prima femeie din Arabia Saudită căreia i se permite să participe la concursul internațional Miss Univers. În plus, nu va fi obligată să poarte hijab. Deși are numai 27 de ani, tânăra, care este model și influencer, are o listă lungă de talente, idei, dorințe și realizări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima Miss Univers Arabia Saudită abia așteaptă să participe la competiția de frumusețe care se ține anul acesta în Mexic și s-a declarat onorată de oportunitate. Se pregătește deja pentru toate cele trei probe: a costumelor de baie, a personalității și a ținutei de gală. O așteaptă multe repetiții și pregătiri intense.

Conform publicației Grazia, Rumy a reprezentat Arabia Saudită în mai multe competiții de frumusețe: Miss Arab Peace, Miss Europe, Miss Arab World Peace 2021, Miss Woman, Miss Asia, Miss Middle East și Miss Planet. E licențiată în stomatologie, dar e apropiată și de lumea artei. Vorbește fluent arabă, engleză și franceză și participă și la acțiuni de protejare a mediului, scrie peroz.ro

rumy-alqahtani-miss-universe-11

Alqahtani iubește călătoriile, iar viața a dus-o în destinații ca Italia, Egipt sau Dubai. Ca mai toate reginele frumuseții, și șatena este urmărită de un număr mare de oameni, un milion numai pe Instagram.

"Țin în mâini culorile recunoștinței și ale iubirii, iar în inimă, apreciere și laude la adresa tuturor prietenilor mei din întreaga lume. Sprijinul lor m-a făcut fericită. Sunt bucuroasă să fiu prima Miss Arabia Saudită care-și reprezintă țara în competiții internaționale. Mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru susținere și pentru dragostea voastră", a scris Rumy Alqahtani pe Instagram.

 

rumy-alqahtani-miss-universe-9



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1131854057312