Aprilie 26, 2024
Ce spune Edward Sanda despre cheltuielile soției sale, Cleopatra Stratan: "Nu o temperez pentru că și eu sunt la fel"
Edward Sanda este mereu atent la felul în care se prezintă la aparițiile sale. Cântărețul pune preț pe hainele sale și recunoaște că acordă o mare importanță. În ce privește cheltuielile, nu se limitează și cumpără articolele vestimentare sau accesoriile care îi plac, fără să se uite la preț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Edward Sanda este un adevărat fashionist și îi place să fie la curent cu ultimele apariții în materie de stil vestimentar. Cântărețul a mărturist care este și cel mai scump articol pe care îl are în garderobă și pe care îl poartă cu drag

Referitor la cheltuieli, artistul are perioade în care investește în articole scumpe, dar de calitate care să reziste în viitor. Cea mai mare achiziție pe care a făcut-o este o pereche de adidași pe care l-a costat 900 de euro și pune mult preț pe ei, scrie spynews.ro

edward sanda

„Nu mereu, câteodată (nr. îi place să fie în trend). Îmi place să fiu și mai elegant, așa îmi place cel mai mult, fix așa. Ăsta a maximul elegant (nr. blugi, tricou și sacou elegant). Am perioade în care îmi iau niște adidași mai scumpi. Câteva sute de euro, aproape de 1.000. Cea mai scumpă pereche este la 900 de euro”, a spus Edward Sanda la Antena Stars.

Ce spune Edward Sanda despre cheltuielile soției sale, Cleopatra Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu de mai mulți ani și au devenit soț și soție în 2021. În ceea ce privește cheltuielile, artistul mărturisește că partenera sa de viață plătește mai multe pentru haine și accesorii. Nu îi impune niciodată o limită și reușesc să-și gestioneze foarte bine veniturile pe care le au.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Cântărețul a povestit o întâmplare mai veche, unde Cleopatra Stratan și-a achiziționat zilnic câte o pereche de pantofi, pentru a-și face o colecție mai mare.

„Da, nu am cum să concurez. Ea (nr. Cleopatra Stratan) îmi ia fața din orice punct de vedere. Îi place foarte mult. A avut o perioadă în care în fiecare zi își lua câte o pereche de pantofi. Luni una, marți una. Unii mai scumpi, alții mai ieftini. Noi nu punem preț pe branduri mari, ci pe calitatea lor. Nu trebuie să fie scump ca să-mi placă. Nu o temperez pentru că și eu sunt la fel. Reușim să ne temperăm singuri. Dacă ei îi place ceva și avem posibilitatea să realizăm acel lucru, o facem”, a mai spus artistul.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda-2



citeste și
SQL exec time = 0.76815342903137