Mai 02, 2024
„Nu m-am gândit că voi avea copii și voi ajunge să fiu izolată” Eva Mendes, dezvăluiri sincere despre viața alături de Ryan Gosling

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce Ryan Gosling continuă să își uimească fanii și afișează imaginea lui Beavis din popularul serial de desen animat, Eva Mendes este ocupată cu casa și copiii ei. Vedeta din Fast and Furious, în vârstă de 50 de ani, a renunțat la cariera cinematografică în urmă cu zece ani și încă consideră că a fost cea mai bună decizie a sa.

„Nu m-am gândit că voi avea copii și voi sfârși prin a fi izolată. Dar sunt foarte fericită că am avut o persoană în viața mea și m-a făcut să mă răzgândesc în legătură cu toate aceste lucruri", a împărtășit Eva cu PEOPLE.

Actrița a adăugat că copiii vor fi mici doar o singură dată în viață, iar deciziile ei ca mamă le vor afecta viitorul. Ea și-a dat seama în mod clar că a mers pe acest stil de viață, într-un fel sau altul, în toți anii care au trecut.

Anterior, Eva Mendes a dezvăluit cum a decis să renunțe la cariera de actriță pentru fericirea familiei sale. Cu Ryan Gosling sunt împreună de aproape zece ani, dar detaliile relației sunt rareori împărtășite. În căsnicia lor s-au căsătorit cu două fiice: Esmeralda și Amada.

Eva Mendes On Her Nighttime Routine With Her Kids With Ryan Gosling:  'Nighttime Mama Is Different'



citeste și
SQL exec time = 1.1088516712189