Ianuarie 26, 2017
Secretele mamelor evreice în educația copiilor
Cineva spunea “dacă ai cunoscut un om puternic, înseamnă că a avut o mamă deosebită.” Acest lucru am putea afirma şi despre femeile evreice şi copii acestora. Printre ei se enumeră cei mai influenţi şi inteligenţi oameni de pe planetă care deţin 70% din infrastructura mondială. Cheia succesului se ascunde în metodele de educaţie a acestora.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mămicile educă din burtă viitori afacerişti

Evreii sunt foarte buni în matematică şi deţin jumătate din afacerile lumii. Acest lucru se datorează faptului că mama însărcinată rezolvă cât mai des exerciții logice și probleme de matematică, împreună cu tatăl viitorului copil. Femeile din perioada prenatală, poartă mereu cărţi de matematică și chiar tind să-i ajute și pe ceilalţi în rezolvarea altor probleme.

Copii sunt învăţaţi de mici să cunoască minim trei limbi

Învăţarea unei limbi străine aduce o serie de avantaje, cum ar fi dezvoltarea creierului, prevenirea demenţei, creşterea capacităţii de memorare, îmbunătăţirea atenţiei, cunoaşterea altor culturi şi multe altele. Majoritatea evreilor sunt învăţaţi de mici să cunoască minim trei limbi: ebraica, araba şi engleza.

Încă din copilărie ei vor învăţa să cânte la un instrument muzical pentru dezvoltarea IQ-ului

Oamenii de știinţă au ajuns la concluzia că muzica are efecte uimitoare asupra creierului uman, îndeosebi muzica clasică. Există convingerea că dacă copilul v-a practica de mic vioara sau pianul, acestea îi vor crește puterea de concentrare, memorie, atenţie, cât și IQ-ul său.

Copiii evrei sunt orientaţi către sport, înspecial atletism

Mamele evreice îi pun cu insistenţă pe copii lor, de mici să practice un anumit sport, deoarece știu că sportul dezvoltă gradul de încredere și respect, ajută la creșterea capacităţii mentale şi crește calitatea vieţii. Cel mai practicat sport la evrei este atletismul, sau tirul cu arma (cu aer comprimat).

Importanţa implicării copiilor în diverse proiecte și voluntariat

Copii prin intermediul diverselor proiecte și acte de voluntariat (care par a fi la prima vedere inutile) se integrează mai bine în colectiv, devin mai deschiși, comunicabili și acumulează mai multă experienţă. În liceu, elevii sunt îndemnaţi să creeze produse, să se implice în tot felul de proiecte, chiar dacă unele sunt foarte amuzante sau par a fi inutile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0546061992645