Aprilie 15, 2024
Actrițe celebre de la Hollywood care au renunțat la carieră după ce au devenit mame. „Sunt atât de obsedată de copiii mei!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu este întotdeauna ușor să renunți la celebritate și la stilul de viață hollywoodian pentru a te așeza la casa ta și a întemeia o familie. Dar sunt câtvea actrițe celebre care au renunțat la carieră după ce au devenit mame, fie pe perioade provizorii, fie permanent. Deși ar fi putut găsi un mod pentru a-și crește copiii și pentru a-și continua parcursul în industria filmului, superstarurile despre care vorbim în clipele următoare și-au dorit să se implice total în viața familiei și să-și îndeplinească îndatoririle de mamă ca la carte. Haideți să aflăm despre cine este vorba.
Cameron Diaz 

Cameron Diaz (51 de ani) a recunoscut că nu mai era interesată să se întoarcă la Hollywood după ce a născut-o pe fiica Raddix în 2020. Anul acesta, în viața ei și a soțului Benji Madden a mai venit un copil, un băiețel pe nume Cardinal, scrie unica.ro
„Voi mai face vreodată un film? Nu caut, dar o voi face? Nu știu. Habar n-am!”, a spus ea în 2021. „Poate, niciodată să nu spui niciodată. Dar nu mi-aș putea imagina asta acum că sunt mamă. Unde sunt ca mamă pentru copilul meu în primul an, când trebuie să stau pe un platou de filmare timp de 14 -16 ore din zi, departe de copilul meu?” – a adăugat vedeta.
Ea a continuat: „Mă simt atât de binecuvântată că pot să fiu aici acum cu copilul meu. Este o altfel de binecuvântare, mă simt complet privilegiat și sunt foarte, foarte recunoscătoare pentru asta.”
Eva Mendes 

În urmă cu câțiva ani, Mendes (50 de ani) a glumit că este pur și simplu „obsedată” de fiicele ei și ale lui Ryan Gosling, Esmeralda și Amada.

„Sunt atât de obsedată de copiii mei încât nu vreau să-i părăsesc… Sunt încă atât de mici”, a spus ea pentru E! Noutăți în 2018.
În 2020, Mendes a explicat unde se află cariera ei prin Instagram, scriind: „Acum, ca mamă, sunt multe roluri pe care nu le voi face. Există multe subiecte în care nu vreau să fiu implicată, așa că îmi limitează alegerile și sunt bine cu asta. Trebuie să dau un exemplu fetelor mele acum.”
Mendes a spus că a fost „o nerăbdare” când a decis să-și întrerupă cariera de actorie pentru a rămâne acasă cu copiii ei.

„Sunt atât de norocoasă. Mi-am spus că dacă pot petrece această perioadă cu copiii mei – și încă am lucrat, pur și simplu nu am jucat, pentru că actoria te duce în locații, te ia departe” – a spus ea pentru Today, în martie 2024.

Ea a adăugat că are un „acord non-verbal” cu Gosling, explicând: „Era ca – OK, el va lucra și eu o să lucrez, doar că eu voi lucra aici”.
Sandra Bullock 

Bullock (59 de ani) și-a încetinit cariera de când și-a adoptat cei doi copii, Louis și Laila, în 2010, respectiv 2015. În 2022, ea a spus că își lua o pauză lungă.
„Îmi iau slujba foarte în serios când sunt la serviciu. Și vreau doar să fiu 24/7 cu micuții și cu familia mea. Acolo voi fi pentru o vreme” – a spus ea.

Anul trecut, actrița și-a pierdut partenerul de viață, pe fotograful Bryan Randell după ce acesta a pierdut lupta cu o boală care l-a afectat mai bine de trei ani. Randell a avut scleroză laterală amiotrofică. Bryan Randell s-a implicat mult în creșterea copiilor înfiați de Sandra Bullok și avea și el o fată din fosta căsnicie.

„El este exemplul pe care mi-aș dori să îl aibă copiii mei. Am un partener care este foarte bun creștin și există două moduri diferite de a privi lucrurile. Nu sunt întotdeauna de acord cu el și nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el” – spuena actrița, despre iubitul ei, acum ceva vreme.
Gwyneth Paltrow 

După venirea pe lume a copiilor cu solistul trupei „Coldplay”, Chris Martin (47 de ani), Apple și Moses, în 2004 și, respectiv, 2006, Gwyneth Paltrow a renunțat la filmări.
„Cred că unii oameni nu înțeleg alegerea pe care am făcut-o. Bănuiesc că poate fi văzut ca un risc, deoarece nu am aceeași carieră cinematografică pe care o aveam înainte, unde jucam în filme de trei ori pe an”, a spus ea pentru InStyle în 2012.

„Nici măcar nu am jucat în filme de când am copii… mă gândesc doar că vreau să fiu acasă cu ei.”

Gwyneth Paltrow (51 de ani) s-a despărțit de Chris martin în 2014, după 10 ani de mariaj. Ea este acum căsătorită cu Brad Falchuk (53 de ani), care mai are doi copii din fosta căsnicie, tot o fată și un băiat – Brody și Isabella. Fiica Apple va împlini 20 de ani în luna mai și este deja la facultate. Fiul, Moses, a făcut 18 ani luna aceasta și se pregătește și el pentru universitate, spre tristețea mamei că nu îl va mai avea acasă.

„În toamnă, băieții (n.r. – Moses și fiul vitreg, Brody) vor merge la facultate.Va fi interesant de văzut cum se schimbă rutina dimineții fără copii în timpul zilei. Pe de o parte, este o tristețe incredibilă. Un sentiment profund de durere iminentă. Pe de altă parte, asta este exact ceea ce ar trebui să se întâmple. Copiii tăi ar trebui să fie, știi, adulți tineri care pot face față vieții, pot face conexiuni și pot fi rezistenți. Exact asta vrei. Și asta înseamnă că părăsesc casa” – a declarat actrița luna trecută.
Salma Hayek 

După ce în viața Salmei (57 de ani) și a soțului, François Pinault (62 de ani), în 2007, a venit pe lume Valentina, Hayek a decis să se lase de actorie.

„Cred că dacă ești tânăr și ai copii, mai ai atât de multe de dovedit. Când ai copii mai târziu în viață, pierzi un pic din dorința de a munci”, i-a spus ea lui Marie Claire în 2012. „La acea vreme, mă gândeam că pot face un alt film care poate funcționa sau nu. Sau pot fii cu copilul meu, să o hrănesc și să nu ratez niciun moment din acest timp prețios. Și dacă toată cariera mea se va încheia în doi ani, care este diferența, oricum?” – a completat Salma Hayek.

Salma și-a cunoscut soțul la o gală organizată în Palatul Grassi din Veneția, când François era deja CEO-ul companiei Kering, care deține casele de modă: Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni, Boucheron, Pomellato, DoDo, Qeelin, Ulysse Nardin și Girard-Perregaux.

„Este o poveste atât de romantică și frumoasă, dar care vreau să îmi aparțină doar mie. Nu vreau să o vulgarizez transformând-o într-o poveste care m-ar putea face mai interesantă” – a spus Salma, despre tatăl fiicei ei.
Blake Lively And Ryan Reynolds 

Lively (36 de ani) și soțul ei, actorul Ryan Reynolds (47 de ani) au patru fiice împreună. Și amândoi au un aranjament pentru a-și acorda prioritate familiei în carieră.

„Când Ryan și cu mine ne-am întâlnit, am stabilit o regulă – să nu lucrăm în același timp”, a spus ea pentru Entertainment Tonight.

„Pentru ca să ne putem da întotdeauna prioritate vieții personale” – a continuat. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară în 2023. Ryan Renolds a vorbit într-un interviu despre bebelușul care încă nu venise pe lume și a spus că este foarte încântat că familia lui se mărește.

„Sunt foarte entuziasmată. Trebuie să fim. Ar trebui să fii nebun să faci asta de patru ori fără să-ți placă. Va fi o nebunie, dar suntem foarte încântați. Cunosc fetele, așadar sper să fie tot fată. Dar sunt pregătit pentru orice se va întâmpla” – a explicat el tot pentru sursa amintită mai sus.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51336717605591