Iunie 15, 2023
O moldoveancă a câștigat un concurs de frumusețe din Germania: „Nu uit de unde am pornit”
O tânără din Republica Moldova a câștigat titlul de „Miss Supranational Germany”. Vorbim de Maria Ignat, care va reprezenta Germania la unul dintre cele mai populare concursuri de frumusețe din lume – „Miss Supranational”, care va avea loc pe 14 iulie în Polonia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Moldoveanca spune că, deși va reprezenta Germania în această competiție, nu uită de unde a pornit. Într-un mesaj făcut public, Maria Ignat își îndeamnă conaționalele să creadă în propriile puteri să și-și urmărească visele, scrie newsmaker.md

„Sunt reprezentanta Germaniei, dar nu uit niciodată de unde am venit și unde mi-i casa natală. Mă mândresc de faptul că sunt Moldoveanca și că am reușit să ajung atât de departe, că am posibilitatea de a dovedi tuturor că moldovenii noștri sunt un popor stăruitor și puternic. Vreau să folosesc această oportunitate ca să motivez și alte femei din Moldova să creadă în ele și să își urmărească mereu visurile”, spune Maria Ignat.

TV8.md - O tânără din R. Moldova va reprezenta Germania la un concurs  internațional de frumusețe: „O călătorie pe care nu o voi uita”

Maria Ignat este originară din Republica Moldova. În Germania, tânăra locuiește de zece ani.

Phụ nữ chuyển giới đầu tiên đăng quang cuộc thi Hoa hậu ở Đức – Queens of  Germany 2023 | World Beauties

Precizăm în acest context că „Miss Supranațional” este unul dintre trei cele mai prestigioase concursuri de frumusețe din întreaga lume.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77411222457886