Martie 04, 2024
Leonardo DiCaprio este „un ciudat cu preferințe bizare în dormitor” Cine îl desființează pe idolul femeilor
După ce l-a sărutat într-un club, o tânără vedetă Playboy îl desființează pe idolul femeilor și cel mai râvnit burlac de la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Leonardo DiCaprio e unul dintre cei mai talentați, cei mai chipeși și cei mai bogați actori ai generației sale, iar femeile ar da orice să ie în preajma sa. El, însă, are o regulă ciudată: nu are partenere mai în vârstă de 25 de ani.

Însă ciudățeniile lui nu se opresc aici! Cel puțin, asta susține un fotomodel Playboy, care a avut ocazia să-l întâlnească într-un club de noapte exclusivist din Los Angeles, în care se intră doar pe bază de invitație. Chipurile, Hieke Konings, în vârstă de 22 de ani, nu doar că a intrat cu el în vorbă la un pahar, ci s-a și sărutat cu acesta. „A fost într-un club secret din Los Angeles, unul în care se intră doar pe bază de invitație. L-am văzut stând acolo, cu hanoracul negru și șapca neagră și am stabilit un contact vizual”. Apoi, managerul lui Leo a adus-o la masa starului, spunându-i: „Leo vrea să vorbească cu tine”, scrie okmagazine.ro

Leonardo DiCaprio photo gallery - high quality pics of Leonardo ...

Hieke Konings a profitat de ocazie pentru a aduce în discuție faimoasa reputație a lui Leo de a se întâlni doar cu modele care au sub 25 de ani, la care starul din „Titanic” a recunoscut că este "vinovat". Cei doi s-au sărutat apoi, dar Hieke a descris sărutul ca fiind unul obișnuit: „A fost OK, dar cu siguranță nu a fost cel mai bun sărut". Și, deși a fost apoi invitată să meargă acasă cu Leonardo DiCaprio, tânăra l-a refuzat„A reacționat foarte șocat. Bineînțeles că nu era obișnuit cu asta. Dar când i-am spus că nu-l cunosc suficient de bine, a răspuns cu încântat: 'Respect acest lucru'. După care s-a întors la o altă fată și a dus-o acasă”.

Hieke Konings. FOTO: Instagram

Hieke a spus că, deși nu s-a culcat cu Leo, are mai multe prietene care și-au petrecut noaptea cu el și care i-au spus că acesta are unele preferințe discutabile în dormitor. "O prietenă a spus că își ținea căștile în urechi în timpul ce făcea sex, pentru că nu voia să o audă. Iar o alta a spus că i-a pus chiar și o pernă pe cap. Nu-i de mine, Leo este prea ciudat și prea bătrân”.

Hieke Konings. FOTO: Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9164543151855