Ianuarie 19, 2024
Cameron Diaz spune ca trebuie sa „normalizam” cuplurile casatorite care au dormitoare separate
Actrita este casatorita din 2015 cu muzicianul Benji Madden, despre care spune ca este minunat si ca au o relatie autentica.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lui Cameron Diaz ii place sa se bucure de spatiul ei.

Intr-un episod din podcastul Lipstick on the Rim, actrita a vorbit despre viata ei de familie si despre un „aranjament” pe care ea si sotul ei il considera ideal. Dupa ce o alta femeie prezenta in discutie a recunoscut ca sotul ei sforaie, vedeta din Bad Teacher – care s-a casatorit cu chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden, in 2015 – a avut si ea o marturisire.

„Ar trebui sa normalizam dormitoarele separate”, a intervenit Diaz inainte de a-si explica rationamentul, scrie andreearaicu.ro

„Eu gandesc asa: eu am casa mea, spatiul meu, tu o ai pe a ta. Apoi avem casa familiei la mijloc. Eu merg sa dorm in camera mea, iar partenerul meu in a lui. Si e foarte bine asa.”

„Si avem si un dormitor comun unde petrecem timp impreuna atunci cand avem timp si chef”, a continuat ea.

Gallery - Leather Celebrities

Cand una dintre gazde a glumit ca acest aranjament ar putea fi controversat, cineva a spus ca poate Diaz nu ar fi trebuit sa deschida subiectul.

„Am spus-o deja”, a intervenit Diaz razand, inainte sa clarifice: „Apropo, acum nu simt nevoia neaparat sa fac asta, pentru ca sotul meu e atat de minunat. Dar gandeam asa inainte sa-l cunosc pe el”.

Diaz si Madden au o fiica de 3 ani pe nume Raddix, care a venit pe lume in ianuarie 2020.

Cameron Diaz Reveals How Benji Madden Helped Plan Her 50th Birthday

„An Nou fericit de la Maddens!”, a scris cuplul in postarea de Instagram la acea vreme. „Suntem atat de fericiti, binecuvantati si recunoscatori sa incepem acest nou deceniu prin anuntarea nasterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ea ne-a cucerit instantaneu inimile si ne-a completat familia.”

La inceputul acestui an, Benji si Diaz au sarbatorit 8 ani de casatorie.

„Indragostit, inspirat, fericit si recunoscator”, a scris artistul pe contul lui de Instagram. „Opt ani casatoriti, unul langa altul, si acum o micuta pe care sa o ghidam prin viata. hai sa traim inca 80 si apoi pentru totdeauna. la multi ani 1*5*@camerondiaz ”.

Cameron Diaz - High quality image size 2042x2100 of Cameron Diaz Photos



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81386566162109