Ianuarie 18, 2024
Jane Seymour spune că la 72 de ani ”face cel mai bun sex de până acum”. Care este explicația
De obicei, cu cât înaintezi în vârstă ți se spune că viața sexuală se diminuează considerabil. Nu este cazul în familia lui Jane Seymour, senzuala actriță care a jucat-o pe Dr. Queen spune și de ce.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu mai este un secret pentru nimeni, diva reușește să se mențină într-o formă fizică impecabilă. Este suplă și are o mobilitate de invidiat. Nicidecum nu își arată vârsta, grație unui stil de viață care o face fericită: sport, hrană sănătoasă, râs și sex. Atât de bine se simte în pielea ei, încât sexul a devenit o experiență înălțătoare. Căci da, în cuplurile în care există iubirea autentică, respect și compatibilitatea, pasiunea crește pe măsură ce trec anii, nu se diminuează.

Viața în dormitor nu a fost niciodată mai bună pentru Jane Seymour, în vârstă de 72 de ani, și pentru iubitul ei, John Zambetti, scrie okmagazine.ro

„Sexul în acest moment este minunat, perfect, mai pasional decât oricând. Nu-mi amintesc să-l fi trăit așa înainte! Iar asta întrucât trăirile se construiesc acum pe încredere, dragoste și experiență”, a scris Jane Seymour, 72 de ani, într-un articol inedit pentru revista Cosmopolitan, în numărul dedicat ”Cum faci sex după 60 de ani”.

Jane Seymour

„Sex After 60” al Cosmopolitan a fost publicat miercuri, 17 ianuarie. „Acum mă cunosc pe mine și corpul meu, iar John a avut propriile sale experiențe în viața lui – nu este ca atunci când ești mai tânăr.”

Ea a continuat: „Cu cât îmbătrânesc, cu atât sexul este construit pe intimitatea emoțională, pe faptul că am împărtășit cu cineva suișurile și coborâșurile vieții – sentimentele noastre, bucuriile noastre, tristețea, pasiunile și dorința noastră reciprocă”.

De asemenea, actrița spune că „intimitatea poate fi dăruită chiar și de tine personal”, chiar dacă anii trec, asta nu înseamnă să te privezi de atingeri și de plăcere. Această plăcere este foarte importantă în chimia organismului, atrage atenția Jane Seymour.

Jane Seymour

Și se vede asta pe fața ei. Este o femeie fericită, o femeie iubită, o femeie satisfăcută.

Poate că omenirea e bine să înceapă să reflecteze la sfaturile acestor persoane care fac dovada că au găsit fericirea și împlinirea, mai ales când ele stau în lucruri simple.

Departe de a fi o bunică tipică, Jane Seymour ne predă o lecție de viață, la care toți ar trebui să reflectăm.

Jane Seymour



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7453126907349