Ianuarie 16, 2024
7 reguli pentru sex de calitate intr-o relatie de lunga durata
Aceste reguli se aplica atat in cazul in care esti intr-o relatie de lunga durata cu partenerul tau, cat si (mai ales) in cazul in care esti casatorita.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O relatie de lunga durata presupune o conexiune profunda si stabila intre parteneri, iar sexul joaca un rol esential in mentinerea acestei intimitati. Cu toate acestea, odata cu trecerea timpului, sexul poate deveni o componenta neglijata, mai ales daca nu acorzi suficienta atentie acestui aspect. Iata 7 reguli de care trebuie sa tii cont pentru un sex de calitate alaturi de cel pe care il iubesti!

Comunicare deschisa

Poate parea un cliseu, insa comunicarea este cheia unei relatii, inclusiv in ceea ce priveste aspectul sexual. Discutiile despre dorinte, nevoi si fantezii sexuale sunt esentiale pentru a avea parte de sex de calitate. Fii dispusa sa asculti si sa impartasesti deschis gandurile si sentimentele tale pentru a consolida increderea dintre voi, scrie andreearaicu.ro

Timp de calitate petrecut impreuna

Cu agitatia vietii cotidiene, este important sa iti amintesti sa prioritizezi timpul de calitate petrecut cu partenerul tau. Stabiliti momente dedicate doar relatiei voastre, fara distrageri din mediul extern. Aceasta conexiune intareste legatura emotionala si creeaza un cadru propice pentru o intimitate mai profunda.

Continua sa initiezi

Asa cum spuneam anterior, este important sa perseverezi. Poate ca vor exista momente in care nu veti avea parte de ceea ce va doriti, dat fiind tot stresul vietii de zi cu zi. Cu toate acestea, daca niciunul dintre voi nu initiaza, actul sexual nu se va intampla niciodata. Acestea fiind spuse, trebuie sa va gasiti ritmul si sa dezvoltati o rutina care sa functioneze pentru amandoi.

Grija de sanatatea ta

O grija constanta pentru sanatate si bunastare fizica poate avea un impact semnificativ asupra vietii sexuale. Mentenerea unui stil de viata activ, o alimentatie sanatoasa si gestionarea stresului pot contribui la imbunatatirea energiei si a starii de bine, reflectandu-se si in viata ta sexuala.

Lasa loc pentru dorinta in viata ta

Daca nu o sa te gandesti la intimitate si la dorinta, o sa ajungi sa ai alte prioritati. Fie ca este vorba despre o intimitate emotionala sau doar despre o atingere fizica plina de iubire, nu inceta sa ii arati partenerului tau cat de important este pentru tine. Atat prin vorbe, cat si prin actiuni. Astfel, vei face loc pentru intimitate in viata ta.

Adaptabilitate

Viata aduce schimbari inevitabile, iar adaptabilitatea in relatia de cuplu este esentiala. Fie ca este vorba de provocari profesionale sau de schimbari fiziologice, este important sa fii deschisa si sa descoperi ceea ce functioneaza pentru voi. Astfel, veti mentine o viata sexuala armonioasa si..,incitanta!

Explorare constanta

O relatie sexuala de calitate implica o explorare continua a placerilor si descoperirea reciproca a preferintelor. Fii deschisa la incercari noi, experimenteaza descopera ceea ce iti aduce satisfactie. Nu inceta niciodata sa flirtezi cu partenerul tau si sa il faci sa se simta dorit.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71015000343323