Martie 11, 2024
Cel mai bine îmbrăcate la Premiile Oscar 2024. De la Barbie în negru, la Emma Stone în nuanța mentei
Cea mai fascinată bătălie de la Premiile Oscar n-a fost neapărat cea pentru statuete, ci una plină de strălucire, dusă pe covorul roșu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În mare parte, trofeele de la gala organizată aseară, la  Dolby Theatre din Los Angeles, au fost previzibile: filmul Oppenheimer și-a adjudecat șapte trofee, printre care și cele mai importante: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol principal și cel mai bun actor în rol secundar.

Filmul Poor Things a avut, la rândul lui, o seară productivă, cu patru premii, inclusiv cel pentru cea mai bună actriță în rol principal, câștigat de Emma Stone.

Pe covorul roșu, însă, lupta a fost una mai deschisă. 

Margot Robbie, care a jucat rolul lui Barbie în cel mai mare succes de box office al verii trecute, a schimbat rozul cu o rochie neagră elegantă de la Versace. Margot, în vârstă de 33 de ani, a arătat deosebit de elegantă în rochia ei strălucitoare, cu paiete, un decolteu rotunjit și un detaliu încrustat de-a lungul taliei.

Margot Robbie la Oscar 2024 GettyImages 2074308271 jpg 

Neașteptată a fost ținuta Arianei Grande, care a uimit într-o rochie voluminoasă roz, personalizată, de la Giambatista Valli Haute Couture.

Zendaya, vedeta noii senzații cinematografice Dune: Part Two, a fost, la rândul ei, simbolul glamour-ului în seara cea mare a Oscarurilor. 

Actrița în vârstă de 27 de ani a ales o rochie cu paiete negru și roz de Giorgio Armani Prive, cu un singur umăr și un decolteu drag.

Ariana Grande la Oscar 2024 

Cât despre marea câștigătoare a serii, Emma Stone, în ciuda accidentului vestimentar de la premiere, când ținuta ei s-a rupt la spate, aceasta a fost o prezență feerică la Oscaruri. 

Emma a uimit într-o rochie fără bretele, într-o nuanță pală de mentă, cu o talie peplum, de la Louis Vuitton, la care a accesorizat bijuterii de la același brand.

Emma Stone la Oscar 2024

Una dintre vedetele filmului Oppenheimer, Emily Blunt, a fost absolut superbă într-o rochie cu ape strălucitoare crem și argintii, de la Schiaparelli, completată cu un colier stratificat cu diamante de la Tiffany & Co.

Emily Blunt la Oscar 2024

Ca o zeiță a covorului roșu a arătat și Charlize Theron, în rochia ei fluidă din mătase argintie de la Dior, completată de un colier cu diamante.

Emily Blunt la Oscar 2024

Emily Blunt la Oscar 2024

Emily Blunt la Oscar 2024



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9408586025238