Mai 24, 2022
Ce ținute spectaculoase au purtat invitații la nunta cuplului Kourtney Kardashian & Travis Barker
Mai multe celebrități internaționale au fost prezente la nunta cuplului Kourtney Kardashian & Travis Barker.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nunta cuplului Kourtney Kardashian & Travis Barker a avut loc în Portofino, Italia, la o săptămână după ce s-au căsătorit legal în cadrul unei ceremonii discrete în Santa Barbara, California. 

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit în luna octombrie a anului 2021, iar anul acesta în aprilie au făcut schimb de jurăminte în timp ce se aflau în Las Vegas, însă atunci nu a fost vorba despre o căsătorie propriu-zisă, cei doi neavând și un certificat de căsătorie, ci un eveniment descris ca fiind unul „de amuzament.”

Așa cum era de așteptat, la nunta cuplului Kourtney Kardashian & Travis Barker au participat familiile celor doi și alte celebrități, printre care Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, colegul lui Travis din trupa Blink-182, Mark Hoppus, alături de soția lui, Skye Everly. Cel mai bun prieten al lui Travis Barker, Machine Gun Kelly, a fost și el la nuntă însoțit de logodnica lui, Megan Fox. Mason, Penelope și Reign, cei trei copii pe care Kourtney Kardashian îi are alături de fostul ei partener, Scott Disick, au fost prezenți la nuntă, precum și copiii lui Travis Barker, Landon, Alabama și fiica lui vitregă, Atiana De La Hoya. 

1. Kris Jenner 

2. Kris Jenner 

3. Kylie Jenner 

4. Kylie Jenner 

5. Khloé Kardashian 

7. Kendall Jenner 

8. Kendall Jenner 

9. Khloé Kardashian 

10. Kim Kardashian 

11. Kim Kardashian 

12. Megan Fox și Machine Gun Kelly 

13. Mark Hoppus și Skye Everly 

Nunta a avut loc la Villa Olivetta, o vilă deținută de Domenico Dolce și Stefano Gabbana, iar recepția a fost găzduită de un castel din secolul al XVI-lea din apropiere, Castello Brown, potrivit People. Nunta celor doi a fost sponsorizată de Dolce & Gabbana, conform unei înțelegeri care va oferi publicitate gratuită în valoare de milioane de lire sterline casei de modă, care nu a fost lipsită de controverse în ultimii ani, după cum scrie Daily Mail.

Aceeași sursă menționează că faimoasa casă de modă a fost implicată în organizarea fiecărui aspect al nunții. Înainte de eveniment, membrii clanului Kardashian-Jenner au fost surprinși cu mai multe ocazii purtând ținute semnate de Dolce & Gabbana.

Sursa - elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0164637565613