Mai 26, 2017
(FOTO)Moștenitoarea rapp-ului rusesc. Cum se îmbracă fiica lui Timati?
Viața acestui copil - fiica, în vârstă de 3 ani, a rapper-ului rus – este urmărită de mii de fani, inclusiv de către bloggeri și jurnaliști. Alisa Yunusova, în pofida vârstei sale fragede, uimește prin ținutele sale și deja se poate mândri cu o garderobă de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

 

Recent Alisa a împlinit 3 ani. În ziua aniversării acesteia, vestitul rapper a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie de ai ei și i-a urat să nu crească atât de repede încât el și mama ei nu reușesc după ea.

 

Bunica ei a spus că Alisa este îmbrăcată în ținute sau de băiețel sau de fetiță. Copila este îmbrăcat și în salopete, rochițe, fustițe, dar nici fundițele nu-i sunt străine. Cu toate acestea, poate fi încălțată în balerini cu cranii, de exemplu.

 

Chiar și un matur îi poate inviadia numărul de adidași, de diferite modele.

 

Alisa, locuiește, în cea mai mare parte a anului, în Republica Dominicană cu bunica sa – mama lui Timati. Atunci când fetița ajunge la Moscova este nevoită să îmbrace o blană.

 

Fetița poartă deja costume de rapper, pantaloni din denim tredy și chipiuri.

 

Timati recunoaște că el nu educă în fetiță o prințesă dar o fată care se poate descurca în orice situație...

 

Alisa s-a născut blondă, ca și mama ei, nu brunetă. „Gena mea de păr negru a suferit un fiasco și încă nu pot să accept asta!” - a glumit într-un interviu rapper-ul rus.

 

Mulți cunosc dragostea rapper-ului către culoarea Kaki și, probabil, această dragoste s-a transmis și fiicei sale...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68378448486328