Aprilie 25, 2024
Actrița Rebel Wilson face dezvăluiri scandaloase! Susține că un membru al familiei regale britanice a invitat-o la o orgie cu droguri
Rebel Wilson susține că un membru al familiei regale britanice a invitat-o la o orgie cu droguri!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În noua sa carte de memorii, Rebel Wilson, actrița în vârstă de 44 de ani, detaliază faptul că a fost invitată la un eveniment de către un membru nenumit al familiei regale în 2014. „Am primit o invitație de ultim moment la petrecerea unui miliardar din domeniul tehnologiei – tipul care m-a invitat, care este cam al cincisprezecelea sau al douăzecilea în linia de succesiune la tronul britanic, îi spusese prietenului meu de sex masculin: ‘Avem nevoie de mai multe fete’. “, se arată în carte, conform avantaje.ro

Rebel Wilson descrie locația petrecerii ca fiind o fermă chiar în afara zonei Los Angeles. Tema era medievală, așa că ea a venit îmbrăcată într-o “ținută de domnișoară cochetă, completată cu o pălărie conică”.

“Petrecerea a fost o nebunie. Bărbații se întreceau pe cai pe un câmp, fetele îmbrăcate în sirene erau în piscină… Proprietatea era imensă și, pentru că era destul de departe, oamenilor li se repartizaseră camere pentru a dormi acolo peste noapte”, a scris ea. În continuare, ea și-a amintit că l-a văzut pe regalul căruia nu i-a dat numele în timp ce petrecerea.

Rebel Wilson Drops Bombshell Allegation About A Member Of The Royal Family

„Îl privesc pe regalul britanic cum se zbenguie în timp ce eu îmi ridic continuu sânii… Are loc un uriaș foc de artificii privat și apoi, dintr-o dată, este ora 2 dimineața și un tip iese cu o tavă mare plină cu ceea ce pare a fi o tonă de bomboane”, a spus Rebel Wilson.

Rebel Wilson1

Fericită că i-au fost dăruite dulciuri, ea a întrebat despre produse, doar pentru a i se spune că acestea erau de fapt “molly”. Wilson a explicat: “M-am întors la scenaristul cu care am vorbit, confuză. El a spus: “Oh, este pentru orgie… orgiile încep de obicei la aceste lucruri cam pe la ora asta”.

Rebel Wilson

Gândindu-se puțin la cuvintele lui, Rebel Wilson a spus că a avut o revelație. „Acum comentariul regalului despre faptul că avea nevoie de mai multe fete a început să aibă mult mai mult sens. Nu mai vorbeau despre un raport băiat-fată ca și cum ar fi fost o discotecă. Vorbeau despre o ORGIE!”.



citeste și
SQL exec time = 0.75179839134216