Aprilie 25, 2024
Nemachiată, necoafată, cu părul ud pe străzile din New York. Jennifer Lopez, apariție inedită în public
Nemachiată, necoafată, ba chiar cu părul ud pe străzile din New York. Nonconformista Jennifer Lopez îndreaptă iarăși atenția către ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Da, am văzut-o în multiple ipostaze: în colanți, în ținuta de sală, casual șic, bombă sexy, copilăroasă sau chiar goală complet pe un panou imens din centrul orașului.

Însă direct din duș, cu părul ud nu a mai fost surprinsă până acum. Este un început pentru toate, nu-i așa?

Jennifer Lopez, Profimedia (1) jpg 

Într-o ținută lejeră, all black și UGG-uri, Jennifer Lopez nu a renunțat nici de data asta la ochelarii de soare. Ce a frapat însă este părul său ud, scrie okmagazine.ro

Jennifer Lopez, Profimedia (5) jpg 

Diva a fost acompaniată de un cerc generos de prietene. Au ieșit din clădire și s-au urcat în mașina care le aștepta, în apropiere.

J Lo a revenit la hainele groase și la cizme. Ce-i drept, o pereche de UGG-uri face minuni și te scoate din orice dilemă vestimentară. Vedeta a purtat ochelari de soare DSquared, în valoare de 264 de dolari.

Doar cu câteva zile înainte, Jennifer Lopez a avut o nouă apariție glam la Gala Federației Hispanice din 2024. Spectaculoasa artistă a participat la eveniment pentru a primi premiul Premio Orgullo. Apariția sa a fost atunci demnă de o adevărată divă, în rochie bej cu volane și pelerină. Are marele merit că muncește zilnic pentru a-și întreține corpul în cea mai bună formă. Tonifirea și exercițiile pentru masa musculară devin esențiale după 40 de ani, dacă ne dorim un corp armonios. Tot atunci, diva s-a aranjat impecabil, cu o coafură romantică în stil Veronica Lake, în timp ce a optat pentru un colier cu diamante și cercei pentru un plus de strălucire.

Este admirabil cât de cameleonică poate fi J Lo. Este o adevărată maestră în a jongla cu ținutele, cu ocaziile, tot timpul reușind să se adapteze. Însă nu are rețineri în a se expune chiar și în astfel de momente, cum este acesta: cu părul ud pe stradă.

Shop Jennifer Lopez's Gift-Worthy Carolina Herrera Sunglasses



citeste și
SQL exec time = 0.91817164421082