Octombrie 26, 2023
Vincent Cassel s-a îndrăgostit de o puștoaică! Câți ani are noua iubită
Vincent Cassel (58 de ani) s-a afișat pentru prima oară în public cu noua lui iubită tinerică, modelul brazilian Narah Baptista (27 de ani), la doar șase luni de divorțul de Tina Kunakey (26 de ani).

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vincent Cassel și Narah Baptista au fost împreună la plajă, în Rio de Janeiro. Narah a fost în centrul atenției, fiind îmbrăcată într-un bikini minuscul, de culoare maro, care i-a evidențiat silueta fără cusur.

Vincent Cassel (58 de ani) și Narah Baptista (27 de ani), la plajă în Rio de Janeiro

Actorul francez, care se laudă cu o avere de 40 de milioane de dolari, are o pasiune pentru femeile mult mai tinere decât el, care i-ar putea fi lejer fiice. De altfel, Vincent Cassel are o fată de 19 ani, pe Deva, din relația cu fosta lui soție, Monica Bellucci (59 de ani), care este destul de apropiată de vârstă de iubitele lui. „Am vrut doar să fiu fericit, iar acum sunt”, a scris Vincent pe pagina lui de Instagram, legat de noua sa relație. Vincent Cassel mai are o fată cu fosta soție, Monica Bellucci, pe nume Leonie (13 ani). Cu Tina Kunakey are tot o fetiță, pe nume Amazonie (4 ani). 

Vincent Cassel și Monica Belluci, pe covorul roșu 

Cine e Narah Baptista, noua iubită a lui Vincent Cassel

Narah Baptista este un model de succes și în 2020 a câștigat Miss Australia. Fanii acesteia consideră că seamănă extrem de mult cu fosta soție a lui Vincent, Tina Kunakey, de care a divorțat în primăvara acestui an. Mariajul lor a durat 5 ani. Narah Baptista are peste 55.000 de urmăritori pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde își ține la curent admiratorii cu tot ceea ce face.

Vincent Cassel Officialise sa relation avec Narah Baptista : Qu'en est ...

Există guri rele care susțin că actorul ar fi înșelat-o pe Tina cu Narah, însă nici unul dintre ei nu a confirmat zvonurile.

Pin on F+H GREATEST HITS WITH NARAH BAPTISTA



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91577935218811