August 01, 2019
(VIDEO) Timati așa cum nu l-ai mai văzut! Artistul face surfing într-o ținută neașteptată
Artistul din Rusia, Timati, știm cu toți că este destul de excentric și face lucruri neașteptate. Curând va deveni pentru a doua oară tătic, iar acest lucru nu-l oprește să facă lucruri trăsnite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpretul din Rusia, Timati în vârstă de 35 de ani, a plecat în vacanță pe litoralul mării meditaraniene, în Kemer, Turcia. Artistul de la Balck Star știe să se distreze din plin când pleacă în vacanță. Pe contul său de Instagram, Timati a postat un video scurt, în timp ce făcea surfing. Artistului îi reușește de minune acest tip de sport, însă faza cea mai interesantă este faptul că, acesta face surfing într-o ținută neobișnuită. Timati nu poartă slipi de baie, ci un halat alb, un prosop pe cap, reușind să mai și servească  o ceașcă cu cafea. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

 

Evident că acest video în ipostaze caraghioase au fost pe placul internăuților, postarea acumulând în timp record peste două milioane de like-uri și mii de comentarii. 

Amintim că, Timati s-a născut pe 15 august 1983, la Moscova, Rusia. Este un rapper, compozitor, producător muzical, care de-a lungul carierei sale în domeniul muzical, a colaborat cu zeci de artiști celebri atât din Rusia, cât și din întreaga lume, precum Snoop Dogg, Busta Rhymes, Sean Combs, și mulți alții. În prezent, artistul face parte din echipa Black star, fiind unul dintre cei mai bine plătiți artiști din Rusia. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9305636882782