Octombrie 10, 2019
(VIDEO) Angelina Korjan și Andreea Rotaru au lansat împreună o nouă piesă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zilele de octombrie pot fi mai calde atunci când îți alinți sufletul cu câteva melodii de suflet. Acest lucru îl cunosc bine și interpretele Angelina Korjan și Andreea Rotaru, care au hotărât să ne încânte cu o melodie superbă abia scoasă de pe cuptor. 

Pe cele două interprete le leaga dragostea către muzică. Angelina Korjan este o cunoscută pianistă de la noi din țară, lector universitar la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice. De asemenea, Angelina Korjan este o Interpreta de muzica ușoară și populară și este autoarea pieselor din repertoriul său propriu.

 


Andreea Rotaru este o adolescentă care s-a îndrăgostit lulea de muzică. Are 13 ani și studiază la centrul de dans și vocal SIS N BRO. Visul ei este să devină o artistă cunoscută în întreaga lume. Muzica este pasiunea ei iar pianul este prietenul cel drag! A participat la multe concursuri și festivaluri internaționale de unde a revenit cu
premii frumoase.

 

 

Piesa se intitulează Viața e frumoasă și a fost scrisă de Ruslan Colesnic iar producția audio a fost realizată de Gicu Sturza. Videoclipul la această piesă a fost regizat de Oleg Butnaru. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88772487640381