Noiembrie 14, 2023
Victoria Beckham, mărturisire sfâșietoare despre creșterea fiicei Harper: „Am fost hărțuită mult”
Victoria, soția lui David Beckham, a vorbit despre experiența ei cu hărțuirea într-o nouă înregistrare sincer. Cei doi soți britanici spun tot, nu mai au nimic de ascuns.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

David și Victoria Beckham se mândresc cu cei patru copii ai lor: Brooklyn, 24 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 18 ani și Harper, 12 ani. Familia completă a avut un moment spectaculos de covorul roșu recent, la premiera documentarului lor Netflix, scrie okmagazine.ro

Într-o mărturisire sinceră în timpul unui interviu acordat Anti-Bullying Alliance, chiar înainte de Săptămâna Anti-Bullying, Victoria Beckham a vorbit despre propriile sale traume din copilărie, în raport cu agresorii. Până la faptul că rămânea singură la locul de joacă. ”Asta durea”, menționează designerul de modă.

Fosta Posh Spice recunoaște că momentele grele din copilărie au marcat-o și de aceea a vrut neapărat să le insufle copiilor săi empatia. De aceea, mai ales pe Harper a învățat-o să fie bună cu copiii care suferă. ”Du-te să vorbești cu fetița aceea singură de la locul de joacă. Mergi, că aceea este mami”, a învățat-o pe Harper Victoria Beckham.

David Beckham și Victoria (3) jpg

Vedeta a tras un semnal de alarmă în legătură cu importanța Săptămânii Anti-Bullying. ”Pentru a conta, nu trebuie să tăcem. Să nu rămânem impasibili, dacă cineva este agresat sau singur”.

Fanii familiei Beckham au salutat dezvăluirile Victoriei și au felicitat-o pentru modul în care își învață fiica să fie un om empatic, tocmai fiindcă s-a lovit de nedreptățile și traumele bullying-ului.

Harper și Victoria Beckham au o relație foarte strânsă mamă-fiică. Și David se înțelege perfect cu mezina.

"Este profund, m-ai făcut să plâng. Este frumos să văd această vindecare de la un părinte care decide să rupă ciclul durerii. Milioane de îmbrățișări, Victoria, pentru copilul tău interior, care a suferit, care s-a simțit singur", a scris, cu emoție, un fan.

Soții Beckham

David și Victoria au devenit părinți pentru prima dată în martie 1999, cu doar patru luni înainte de nunta lor extravagantă și înțesată de staruri. După Brooklyn, au mai avut doi băieți, iar în 2011 s-a născut și prima fetiță a cuplului, Harper, care în ziua de azi a devenit o adevărată domnișoară.

Soții Beckham



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75517153739929