Ianuarie 22, 2024
Victoria Beckham într-o formă de invidiat la 49 de ani. Obiceiul banal de la care nu se abate niciodată
La 49 de ani, Victoria Beckham arată mai bine ca oricând, iar de-a lungul timpului, fanii ei s-au întrebat mereu cum reușește creatoarea de modă să rămână într-o formă atât de bună. Ei bine, recent, ea a împărtășit o serie de poze pe pagina de Instagram, în care oferă fanilor ei o privire asupra dietei pe care o ține, cât și a exercițiilor pe care le face în sala de sport.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Soția lui David Beckham a mărturisit că secretul din spatele succesului este este o rutină de antrenament de la care nu se abate niciodată! Ea face sport 5 zile pe săptămână, sub îndrumarea unui antrenor personal, Bobby Rich, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro.

Victoria Beckham a dezvăluit secretele unui fizic de invidiat 

Victoria Beckham este recunoscută pentru dietele stricte pe care le ține, o bună parte din alimentația ei având la bază legume și carne de pește. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că își începe mereu ziua cu câteva linguri de oțet de mere, pe care le consumă pe stomacul gol, iar acest obicei a devenit deja parte a rutinei ei zilnice.

Secretul siluetei Victoriei Beckham

Desigur, un sprijin pentru dedicația Victoriei Beckham pentru diete și sport este și soțul ei, care este la fel de dornic de a-și menține sănătatea și forma fizică. Cei doi au mărturisit că sunt mari fani ai sucurilor verzi. Acestea oferă un amestec incredibil de nutrienți, din ingrediente precum broccoli, spanac, castraveți, țelină, măr, ghimbir, lămâie, sau chiar și lime.

Pin op Настенька Цуканова Шафран

După ce termină o sesiune de antrenament, Victoria Beckham consumă mereu un smoothie cu pudră de proteine, nuci, cât și fructe proaspete. De asemenea, ea a renunțat la spaghetele tradiționale, pe care le-a înlocuit cu dovlecei, ori cu legume condimentate cu creveți.

Victoria Beckham a mai spus că mănâncă trei sau patru avocado pe zi, pentru că aceștia pot menține sănătatea pielii. Iar în ce privește dieta cu pește la grătar și legume la aburi, pentru care vedeta este faimoasă, soția lui David Beckham încă utilizează această dietă, de la care nu s-a abătut vreme de 25 de ani.

Victoria Beckham: Being thin is ‘old-fashioned,’ women want ‘boobs and ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93967723846436