Februarie 01, 2024
Jennifer Aniston e regina fitness-ului! Ce face să fie în topul celor mai în formă actrițe?
La cei aproape 55 de ani ai săi, care îi va împlini în luna februarie, fosta soție a lui Brad Pitt este într-o formă de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă îți place sau nu, trebuie să recunoști că Jennifer Aniston este o femeie absolut uluitoare, cu o frumusețe atemporală, care parcă ne face pe toți să căutăm o doză suplimentară de motivație. Și asta pentru că, de-a lungul anilor, silueta actriței n-a fluctuat nicidecum, ba chiar pare acum mult mai fit.

Jennifer Aniston a pus în practică mai multe forme de antrenament care i-au sculptat corpul. Răsplata? A urcat cu grație pe tronul fitness-ului la vârsta de 55 de ani, dovedind că vârsta nu este decât un număr, scrie okmagazine.ro

Jennifer Aniston în revista „Allure”

Ce face Jennifer Aniston ca să arate atât de bine?

Rutina de antrenament a lui Jennifer Aniston nu a fost doar o modă trecătoare - a fost o nebunie în rândul pasionaților de gimnastică. Atracția de durată a personajului său iconic Rachel Green a făcut-o să câștige un loc binemeritat pe lista râvnită a celor mai în formă 10 actrițe de la Hollywood, conform „Health Fitness Revolution”.

Jennifer Aniston în revista „Allure”

Mantra de fitness a lui Aniston este o simfonie atât a minții, cât și a corpului, unde yoga, spinning, Pilates și o atenție specială pentru Pvolve au devenit stindardul său de wellness. În loc să se axeze pe anumiți mușchi, ea alege antrenamentele pentru întregul corp, transformând ședința ei de fitness într-o experiență armonioasă și conștientă.

Jennifer Aniston în revista „Allure”

În domeniul nutriției, disciplina lui Aniston rivalizează cu atenția de la antrenamentele sale. De-o viață, actrița și-a însușit o dietă echilibrată și a încorporat gustări sănătoase la mijlocul după-amiezii. Weekendurile se transformă în paradisul ei culinar, cu răsfățuri precum pizza și burgeri. Dar, dincolo de aspectul fizic, ea pune preț pe bunăstarea mentală, practicând meditația și diverse exerciții pentru a rezolva problemele de somn.

Jennifer Aniston în revista „Allure”

Într-adevăr, stilul de viață al lui Jennifer Aniston servește drept exemplu pentru sănătatea holistică. Cu aceasta, ea le-a întrecut pe Gal Gadot, Scarlett Johansson și altele.

Jennifer Aniston în revista „Allure”

Jennifer Aniston în revista „Allure”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57671499252319