Februarie 06, 2024
4 moduri prin care Emily Ratajkowski se mentine in forma si isi pastreaza silueta
Vedeta in varsta de 32 de ani se numara printre cele mai admirate modele, insa nu obisnuieste sa-si numere caloriile sau sa tina diete restrictive ca sa-si mentina silueta. In schimb, ea prefera sa ramana activa si nu este obsedata de greutate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iata patru metode prin care Emily Ratajkowski se mentine in forma si ce cred expertii despre regimul ei, prezentate de Eat This!:

1. Bea suc de turmeric si de sfecla rosie

„Pentru mine, e important sa ma simt bine in legatura cu ce mananc. Imi plac sucurile de turmeric si de sfecla rosie. E atat de tipic pentru L.A. si nu le poti evita”, a spus ea pentru The New York Times.

„Turmericul este cunoscut drept unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Intr-adevar, a fost folosit pe post de medicament in Asia timp de secole, gratie abilitatii sale de a lupta contra inflamatiei daunatoare din organism”, spune Destini Moody, nutritionist sportiv american, transmite andreearaicu.ro

„Sucul de sfecla rosie contine nitrati, care nu doar ca sunt benefici pentru inima, dar ajuta si la dilatarea vaselor sanguine pentru imbunatatirea circulatiei sangelui. Nu doar ca este bun pentru sistemul circulator, dar poate ajuta si performanta la sala. Asadar, sucul de sfecla te poate ajuta sa te mentii in forma facand miscarea si mai eficienta, in special cea de anduranta”, adauga ea.

Emily Ratajkowski Style, Clothes, Outfits and Fashion • CelebMafia

2. Ii place sa mearga la clasele de grup la sala

Modelul adora miscarea in aer liber, precum mersul si drumetiile, dar cand merge la sala prefera sesiunile pe grupe. „(…) daca ma duc la sala, sunt 50% sanse sa trag prea tare, sa pun presiune pe mine, asa ca mediul colectiv functioneaza bine pentru mine”, a spus ea pentru InStyle.

„Intr-o sala de fitness exista de obicei un numar variat de participanti aflati in diverse faze ale aventurii lor wellness”, spune Nadia Murdock, instructoare de fitness si Pilates. „Poate fi de ajutor pentru a indeparta factorul intimidarii care apare cand mergi la sala. In plus, cele mai multe sedinte sufera modificari care iti pot permite sa te simti mai confortabil, indiferent de nivelul tau de pregatire. In fine, energia unei clase bune chiar poate sa te ajute sa ramai motivata cand simti ca nu poti continua sau te simti lipsita de motivatie”, explicata instructoarea.

Emily Ratajkowski Sexy for Inamorata UnderWear 30 Pics | #The Fappening

3. Face Zumba

„Sunt genul care chiar si atunci cand e intr-o clasa la sala face glume si isi pierde concentrarea”, a spus Ratajkowski pentru InStyle. Cred ca asta e marele avantaj la Zumba, muzica ma tine concentrata (…). Te simti ca si cum esti Superwoman cand tragi de tine. Ajungi sa muncesti mai din greu si e un efort mai intens, mai bun, fara sa-ti dai seama”, a adaugat vedeta.

„Cred cu tarie ca Zumba poate fi un tip de miscare eficient, dar cu siguranta ar trebui sa fie insotit de un anumit tip de antrenament. Acestea fiind spuse, Zumba poate lucra un numar de grupe diferite de muschi, sa-ti intareasca sanatatea inimii, sistemul cardiovascular si pe cel respirator, precum si sa te ajute sa scapi de stres”, spune Nadia Murdock.

Lyst - Stretta Ciara Dress in Taupe in Pink

4. Ii place sa danseze

Ratajkowski posteaza des pe TikTok inregistrari video in care apare dansand.

„Dansul e o forma de autoexprimare si un mijloc excelent de a scapa de stres”, spune Murdock. „Cand stresul este mai mic in organism, poti sa dormi mai bine, sa-ti tii greutatea sub control, sa ai o tensiune mai mica si sa te simti bine! In plus, vei vedea o imbunatatire a fortei muschilor si a capacitatii aerobice. Este de asemenea excelent pentru imbunatatirea andurantei, cresterea flexibilitatii si crearea unei coordonari bune”, adauga ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7677960395813