Octombrie 24, 2018
Vezi cum își petrec timpul Meghan Markle și prințul Harry în Fiji

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ducii de Sussex continua turneul lor prin Australia și Oceania. De data aceasta, cei doi au ajuns în Fiji, și au vizitat o Instituție superioară de învățământ. Ducesa de Sussex ajungând la acest eveniment, a ținut un discurs în fața studenților. 


 

"Fiecare are posibilitatea să aibă studii pe care și le dorește. Dar ceea ce-i și mai important, este faptul că fiecare are dreptul să studieze. Iar pentru domnișoarele din țările în curs de dezvoltare, este vitală. Când fetele primesc instrumentele necesare succesului, ele pot deschide perspective incredibile nu numai pentru ele însăși, ci și pentru întreaga societate. Acordarea accesului la educație este esențială pentru dezvoltarea economică și socială." - a spus Meghan Markle în discursul său. 

 

 

După ce a fost la acest eveniment, Meghan a plecat la o piață unde activează doar femei. Ele i-au povestit ducesei cu ce probleme se ciocnesc muncind aici, iar Meghan le-a încurajat cum a știut mai bine. 

 


 

În această zi încărcată, Meghan a purtat o ținută aprinsă la culoare de la brandul vestimentar Figue (modelul Frederica) care a costat 1500 de dolari. Această ținută ducesa a accesorizat-o cu o geantă pe care a cumpărat-o la piața locală, saboți pe platformă și a purtat florii vii în păr.

 

Prințul Harry a purtat o ținută extravagantă, o cămașă cu imprimeu tropical de culoarea albastru deschis și o pereche de blugi închiși la culoare. Ținuta îi stătea perfect. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89697694778442