Ianuarie 16, 2020
Vezi cum Gloria Gorceag și-a felicitat soțul cu ocazia aniversării

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De Ziua Internațională a legendarei trupe The Beatles, în urmă cu ceva timp, a venit pe lume compozitorul și interpretul - Vitalie Catana, mai cunoscut ca Smally.

Acest om, a cucerit-o într-o bună zi pe zâna din povești, interpreta Gloria Gorceag. De-atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Au jucat și nunta, au trăit împreună clipe de neuitat, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, iar dragostea lor rămâne a fi la fel de puternică. 

 

 

Pentru că astăzi Smally își celebrează ziua de naștere, prezentatoarea și interpreta Gloria Gorceag, a hotărât să-și felicite soțul pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o poză romantică, în care ea alături de Smally aleargă pe malul mării. La această poză interpreta a scris și un text care te atinge:

 

"Mereu știi ce vrei.
Mereu ești foarte (mult prea) sincer.
Niciodată nu faci lucrurile pe jumătate, ori e foarte bine, ori mai bine deloc.
Mereu lucrezi “peste program”
Cânți cu o voce dăruită de Bojica, dar niciodată nu te arunci în fața camerilor de filmat să te știe toată planeta (deși ar trebui)
Ai o mare slăbiciune - oamenii pe care-i iubești.
Te rog, să-mi rămâi așa.
Restul o să vină la timpu’ său.
La mulți ani, iubire".
- a scris Gloria Gorceag la această postare.

 

 

Amintim că, Gloria Gorceag a devenit mămică pe 19 iulie 2018. Gloria și soțul acesteia, Smally au fost binecuvântați cu un băiețel perfesc sănătos, pe care l-au numit Leo. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2224497795105