Februarie 29, 2024
Vârsta e doar un număr pentru ea! La 59 de ani, Monica Bellucci a făcut furori cu noul look
Monica Bellucci continuă să arate uimitor chiar și la vârsta de 59 de ani. Actrița a atras toate privirile la show-ul Yves Saint Laurent de la Săptămâna Modei de la Paris, unde a purtat o ținută spectaculoasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta și-a etalat silueta într-o salopetă neagră fără bretele, pe care și-a prins-o în talie cu o curea asortată. Piesa vestimentară, acoperită cu un palton negru din piele, i-a scos bustul în evidență, iar ca accesorii, Monica a ales să poarte un clutch negru strălucitor și cercei argintii. 

Monica Bellucci/ Profimedia 

Actrița și-a păstrat un look natural, optând pentru o coafură simplă și pentru un machiaj minimalist, care i-a accentuat ușor trăsăturile. Pentru a adăuga un strop de dramatism, Monica a optat pentru o pereche de soare negri, scrie peroz.ro

Monica Bellucci a fost căsătorită de două ori: cu Claudio Carlos Basso, între 1990 și 1994, și cu Vincent Cassel, între 1999 și 2013. Cu acesta din urmă are două fete: Deva, de 17 ani, care-i calcă pe urme și este model, și mezina Leonie, de 12 ani.

În urmă cu un an, actrița a fost surprinsă în ipostaze tandre cu regizorul Tim Burton. Cele două vedete formau un cuplu deja de câteva luni bune, însă abia în luna martie a anului 2023 s-a aflat de legătura lor amoroasă, deși în octombrie 2022 au participat la același eveniment, au stat unul lângă altul și au schimbat îmbrățișări și priviri complice. Conform presei internaționale, atunci a și început relația lor, odată cu participarea la Festivalul de Film Lumiere din Lyon.

Monica și Tim s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. La evenimentul din Franța, Bellucci a fost cea care i-a înmânat lui Burton premiul Lumiere pentru întreaga activitate. Publicația Paris Match scrie acum despre legătura lor: "Monica și Tim s-au cunoscut pe fugă, pe scările Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, dar 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, s-au apropiat".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.6063303947449