Iulie 12, 2023
Unde au plecat Nicole Scherzinger și iubitul, după logodnă. Destinația exotică aleasă de artista internațională
Dacă în urmă cu aproximativ două săptămâni Nicole Scherzinger și proaspătul logodnic s-au bucurat de un moment aparte, asta după ce chiar bărbatul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă, iată că, acum, cei doi au decis că este momentul pentru o vacanță pentru a celebra momentul așa cum se cuvine. Ce destinație exotică au ales cei doi îndrăgostiți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Scherzinger este una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate artiste din întreaga lume. Cântăreața și Thom Evans trăiesc una dintre cele mai frumoase povești poveste dragoste din showbiz-ul internațional, iar cei doi au trecut la pasul cel mare al relației lor în urmă cu doar doau saotamani, atunci când bărbatul a cerut-o în căsătorie pe artistă într-un mod extrem de romantic, scrie spynews.ro

După ce, în urmă cu aproximativ două saotamani Thom Evans și-a cerut iubita în căsătorie, acum, cei doi au decis că este momentul potrivit pentru a pleca în vacanță.

Ei bine, vedeta din Pussycat Dolls și iubitul ei, un fost cunoscut jucător de rugby, au fost surprinși pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Grecia. Superstarul nu s-a sfiit să își arate silueta de invidiat și s-a bucurat de razele soarelui purtând un bikini minuscul care-i punea trupul în evidență.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi Santorini

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi Santorini

Unde au plecat Nicole Scherzinger și iubitul, după logodnă. Destinația exotică aleasă de artista internațională / FOTO

CIn aceste momente, cei doi par mai fericiți ca niciodată și împărtășesc din momentele lor inedite din vacanță cu fanii de pe rețelele de socializare.

Unde au plecat Nicole Scherzinger și iubitul, după logodnă. Destinația exotică aleasă de artista internațională / FOTO

Nicole Scherzinger s-a logodit cu iubitul ei

În urmă cu două săptămâni, Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au logodit. acest pas a venit la doar 3 ani de relație. Fostul jucător de rugby a cerut-o în căsătorie pe artistă la o întâlnire pe malul oceanului, într-un decor cu adevărat romantic și special.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Pe rețelele personale de socializare, cei doi îndrăgostiți au postat fotografii emoționante cu cererea în căsătorie. În timp ce frumoasa cântăreață a scris la postarea pe care a făcut-o mesajul: „I said yes ”,el a scris: „My Ever After ”. Cei doi îndrăgostiți sunt acum mai fericiți ca niciodată și se bucură de momente unice.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi inel



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95218729972839