Aprilie 09, 2024
Kim și Khloé Kardashian au făcut senzație pe plajă, în costume de baie minuscule
Kim și Khloé Kardashian au organizat încă o vacanță cu stil! Surorile celebre Kardashian s-au asortat în costume de baie animal print, în timp ce-și etalau rotunjimile amețitoare în vacanța lor exotică din Caraibe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evadarea din weekend în Turks și Caicos le-a readus în vizorul public. Fondatoarea SKIMS și-a înnebunit fanii cu trupul său apetisant, pus în evidență de un costum de baie sexy, din două piese. Kim și Khloé Kardashian sunt, probabil, în cea mai bună formă fizică a lor. Ele au rămas foarte apropiate, în timp ce a treia soră celebră din clan este proaspătă mămică și mai puțin văzută în acest tip de escapade de familie.

Kim Kardashian a revenit la părul brunet, după numeroase fluctuații de culoare. Dar a revenit și la silueta voluptoasă care a făcut-o celebră în toată lumea, după câțiva ani când slăbise dramatic. Ei bine, fanii ei s-au relaxat, preferata lor și-a recăpătat formele și faimosul bombeu, scrie okmagazine.ro

Kim și Khloé Kardashian, Profimedia

Kim Kardashian în costum de baie la plajă. Aprilie 2024

Kim Kardashian este pe cai mari, din punct de vedere antreprenorial. Vedeta are un succes fulminant cu casa sa de modă, unde confecționează lenjerie intimă modelatoare și costume de baie.

Kim și Khloé Kardashian, Profimedia

În vacanța exotică, diva poartă un costum de baie ce imită pielea de șarpe. La fel și Khloé Kardashian, doar că ea a fost surprinsă cu un costum de baie întreg.

Kim și Khloé Kardashian, Profimedia

Khloé, în vârstă de 39 de ani, era foarte șic în Caraibe, după ce și-a accesorizat la costumul sexy de baie o eșarfă asortată, plasată pe cap, ochelari de soare negri, brățări aurii și coliere.

Kim și Khloé Kardashian, Profimedia

Cele două par foarte mulțumite de conectarea lor la ocean, în ciuda faptului că în vacanță le-au însoțit și celelalte surori, dar și micuții lor. Cu adevărat vorbim de o familie extinsă.

Kim și Khloé Kardashian, Profimedia (1) jpg

Sâmbătă, fondatoarea Good American a postat pe Instagram o imagine de familie în apus, cu fiica sa de cinci ani, True și cu fiul de 1 an, Tatum. Tatăl lor, Tristian Thompson, nu părea să fie prezent.

Între timp, Kylie Jenner, în vârstă de 26 de ani, a postat imagini cu ea îmbrăcată în bikini, defilând mândră cu silueta de vis, pe fondul zvonurilor false că ar aștepta copilul nr. 3 cu frumușelul Timothée Chalamet. Ea a notat pe contul personal: ”Înapoi în Paradis”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4912166595459