Martie 19, 2024
Vacanța de lux a familiei lui Cristiano Ronaldo, cu 7.000 de dolari pe noapte: „Aproape de rai”
Duminică, superstarul fotbalului, în vârstă de 39 de ani, a distribuit pe Instagram un videoclip în care apare alături de patru dintre copiii săi în timp ce poartă costume de baie și mergând de mână pe o plajă însorită din Arabia Saudită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristiano Ronaldo a oferit imagini cu vacanța luxoasă a familiei sale pe o insulă privată din Arabia Saudită.

Starul fotbalului, împreună cu partenera sa, Georgina Rodríguez, și copiii lor au stat la St. Regis Red Sea Resort pe Insula Ummahat, conform fotografiilor și videoclipurilor distribuite de cuplu în acest weekend.

„Aproape de rai”, scris fotbalistul în descrierea videoclipului, etichetând, de asemenea, St. Regis Red Sea Resort, hotelul de lux unde păreau să fie cazați.

Iubita lui a împărtășit și poze și videoclipuri din vacanța de lux, postând pe Story-ul ei un clip în care arată piscina complexului în care sunt cazați.

Cristiano Ronaldo and his family escaped to a private island resort off the coast of Saudi Arabia. Cristiano Ronaldo/Instagram

Ea a comentat, de asemenea, într-o postare în Story că videoclipul cu partenerul ei și copiii care se plimbau împreună pe plajă a fost „un vis”.

The athlete, partner Georgina Rodríguez and their kids stayed at the St. Regis Red Sea Resort. Georgina RodriÌguez/Instagram 

Rodríguez posted a video of her children dancing inside their stunning villa. Georgina RodriÌguez/Instagram 

The lavish resort is located on the private Ummahat Island off the coast of Saudi Arabia. The St. Regis Red Sea Resort 

Camerele de oaspeți, suite-urile și vilele la acest complex ultra-privat din Orientul Mijlociu pot costa între 1.066 și 7.172 dolari pe noapte, în funcție de structura unității, conform site-ului Marriott.

"Un mediu bogat în glamourul atemporal, colecție de 90 de vile construite pe apă și pe plajă, oferă fiecare o suprafață spațioasă și o piscină privată," precizează site-ul web.

Accommodations can cost more than $7,000 per night. The St. Regis Red Sea Resort 

The hotel offers several luxury dining experiences and a range of cuisines. The St. Regis Red Sea Resort 

He and his partner have been together since 2016. georginagio/Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1487281322479