Mai 30, 2023
Tranformare uluitoare! Cum arată Oprah Winfrey după ce a slăbit
Oprah Winfrei este de nerecunoscut! Cât de mult a slăbit vedeta de televiziune în ultima vreme. A avut o apariție demnă de invidiat în urmă cu câteva zile, iar fotografiile cu ea au atras atenția presei străine. Fanii au fost surprinși să vadă cât de schimbată este.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Oprah Winfrey a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, însă vedeta de televiziune nu a renunțat la dorința ei și iată că acum se bucură e rezultatele mult dorite, scrie spynews.ro

Dupa multe eforturi și diete riguroase, Oprah Winfrey a reușit în cele din urmă să obțină silueta pe care și-a dorit-o întotdeauna, la vârsta de 69 de ani. Este imposibil să nu observăm transformarea incredibilă prin care a trecut vedeta de televiziune.

Miercuri, Oprah Winfrey a fost surprinsă în Italia, la un eveniment elegant organizat de un celebru brand de lux, și este aproape de nerecunoscut.

Cum arată Oprah Winfrey după ce a slăbit. Vedeta de televiziune este de nerecunoscut / FOTO

Cu o apariție deosebit de elegantă, vedeta de televiziune a captat atenția presei mondene internaționale, care a admirat transformarea sa uluitoare.

Cum arată Oprah Winfrey după ce a slăbit. Vedeta de televiziune este de nerecunoscut / FOTO

A devenit cu siguranță una dintre atracțiile serii, îmbrăcând o ținută impecabilă în alb, compusă dintr-o pereche de pantaloni largi și o cămașă lungă, accentuată perfect de o curea neagră care subliniază noua ei talie de invidiat. Este clar că eforturile și angajamentul ei pentru sănătate și fitness au dat roade, deoarece acum strălucește într-o formă fizică excepțională.

Cum arată Oprah Winfrey după ce a slăbit. Vedeta de televiziune este de nerecunoscut / FOTO

Câte kilograme a avut vedeta

Cu ani în urmă, Oprah Winfrey se confrunta cu o greutate maximă de 108 kilograme, iar aceasta a fost începutul unei lupte intense împotriva kilogramelor în plus.

Conștientă de impactul pe care greutatea sa îl avea asupra sănătății și a stimei de sine, Oprah a decis să ia măsuri și să se angajeze într-o călătorie de transformare personală. A fost o perioadă dificilă, în care a trebuit să-și depășească limitele și să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat.

Ca un pas important în acest proces de transformare, Oprah a devenit ambasadoare a WW (fosta Weight Watchers), un program binecunoscut și respectat în domeniul gestionării greutății. Prin participarea activă în program, Oprah a reușit să elimine încă 40 de kilograme.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3451495170593