Februarie 05, 2020
Top 10 foste iubite a lui Cristiano Ronaldo
Unul din cei mai sexy fotbaliști din întreaga lume, Christiano Ronaldo împlinește astăzi, 5 februarie, vârsta de 35 de ani. În viața lui au existat multe povești de dragoste, cert este faptul că faimosul fotbalist s-a întâlnit cu cele mai frumoase femei din întreaga lume. Să vedem care au fost ele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de patru ori. În 2009, Ronaldo a fost cumpărat de către ehipa de fotbal Real Madrid, plătind pentru el 94 de milioane de euro. Ronaldo a debutat în sport la vârsta de 18 ani, jucând pentru echipa Portugaliei. De-a lungul timpului, fotbalistul s-a întâlnit cu cele mai frumoase femei din Univers. Modele, actrițe, cântărețe, în brațele faimosului fotbalist au fost zeci de femei. Să vedem top 10 foste iubite ale fotbalistului. 

 

Картинки по запросу Жордана Жардел ronaldo

Una din primele iubite a lui Ronaldo a fost Jordana Jardel. Cei doi au fost împreună în anul 2002

 

Картинки по запросу Джемма Аткинсон

O iubită nebunatică, care-i împlinea orice fantezie erotică a lui Ronaldo, a fost Gemma Atkinson. Ei doi se tot împăcau și certau. au avut o relație fierbinte care (2007).

 

Imogen Thomas este actriță și fotomodel din Marea Britanie. A fost iubita lui Ronaldo în anul 2008. 

 

 

Raffaella Fico

Raffaella Fico în 2009, era în relație cu Christiano Ronaldo. Ea și-a vândut virginitatea, devenind milionară. 

 

Картинки по запросу Letizia Filippi

Letizia Filippi, fotomodel cu origini italiene. A câștigat titlul Miss Italia în anul 1997. A fost iubitul lui Ronaldo în anul 2008. 

Modelul, actrița și designerul de modă, Paris Hilton, a fost iubita lui Ronaldo în anul 2009. Cei doi au fost împreună timp de doar zece zile. Ei au fost văzuți la multe petreceri împreună, unde se distrau de minune. 

 

Картинки по запросу Нерейда Гальярдо

Nareida Gallaro, una din cele mai cunoscute iubite ale lui Christiano Ronaldo. Cei doi s-au despărțit din cauza infidelității lui Ronaldo.

 

 

Картинки по запросу kim kardashian

Kim Kardashian și Ronaldo au avut o mică aventură în anul 2010. 

 

 

Картинки по запросу bipasha basu

Bipasha Basu, actirța de la Bollywood nu a fost mult timp împreună, dar cei doi prin anul 2007 nu se sfiau să se sărute în public.

 

Картинки по запросу irina shayk and ronaldo

Marea iubire a lui Ronaldo - Irina Shayk. Ei au fost împreună timp de cinci ani, un termen destul de lung pentru Christiano. Din 2010 până în anul 2015 ei s-au iubit, erau mereu împreună, la orice eveniment. Ronaldo și Shayk s-au despărțit din cauza că fotbalistul o înșela pe Shayk, și ea nu a mai putut suporta acest lucru. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1537072658539