Octombrie 07, 2022
Tatiana Heghea, primul antrenament după cea de-a 3-a sarcină. Cum a fost
La foarte scurt timp dupa naștere și-a recăpătat silueta, arătând fenomenal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A scăpat de kilogramele acumulate în timpul sarcinii și se află într-o forma de invidiat, bucurându-se în continuare de o cariera strălucitoare și de noile ipostaze ale vieții de mămică. Nimeni nu ar crede că Tatiana Heghea e de 3 ori mămică. Aceasta are o siluetă zveltă și se poate lăuda cu un trup de invidiat, chiar dacă au trecut doar câteva luni de când a adus pe lume cea de-a treia minune a vieții ei, un băiețel pe nume Tiberiu-Alexander.

Dar se pare că silueta perfectă nu se datorează doar genelor. Astăzi, Tatiana a revenit la antrenamentele de la sală, semn că-și dorește rezultate și mai mari. Interpreta a împărtășit cu comunitatea sa câteva fotografii, în care apare alături de cel mic - cel mai bun partener de sport.

"Revenire la antrenamente de sport, Part 1

Primul antrenament sport dupa cea de-a 3-a naștere s-a produs astăzi.

Mai bun partener decât Tiberiu-Alexander, nu cred că exista.

Pe toată durata antrenamentului m-a urmărit cu interes și a zâmbit până la urechi antrenoarei.

La 4 luni distanța de la naștere, chiar și cu 3 copii deja, cu mai multe griji și responsabilități adăugate pe umerii mei , mi-am propus să revin la modul meu de viață care în pofida efortului nu mic, mie îmi aduce plăcere si adrenalină!

Astfel, demonstrându-mi mie în primul rând că mă respect și îmi respect, iubesc și ajut corpul ca să dea performanță în continuare", a scris Tatiana pe pagina sa personală.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59865522384644