Iunie 28, 2018
Tatăl lui Michael Jackson s-a stins din viață. Vezi ce mesaj emoționant a scris nepotul lui!
Joe Jackson, tatăl renumitului interpret Michael Jackson s-a stins din viață, miercuri seara.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tatăl lui Michael Jackson a plecat în neființă aseară, 27 iunie. El se afla pe patul de moarte, fiind spitalizat acum două săptămâni într-o stare gravă. La nouă ani după ce îl părăsise fiul lui, Michael Jackson, a plecat și el. 

Patriarhul familiei, Joseph Jackson, a decedat, iar acum clanul familiei Jackson se pregătește de înmormântare, exact cum o făceau acum nouă ani. 

 

Jo Jackson avea 89 de ani, și a decedat din cauza cancerului la pancreas, care era în stadiu terminal. El a fost fondatorul formaţiei "The Jackson 5", și managerul lui Michael Jackson şi a fiicei sale, Janet Jackson. El a fost considerat un tiran și dictator de către copiii săi, acuzându-l pentru rolul de impresar. Deși metodele lui au contribuit la succesul copiilor. Joe Jackson a avut zece copii cu soţia sa, Katherine, iar căsnicia lor a durat 60 de ani. 

 

 

Nepotul lui Jo Jackson, plin de durere a postat pe contul său de Instagram un mesaj foarte emoționant. Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince Jackson a scris:

„Omul acesta a fost şi va fi întotdeauna un exemplu de voinţă şi dedicare. Nu a ales calea cea mai uşoară, ci calea cea mai bună pentru familia lui. M-ai învăţat să mă mândresc de numele Jackson şi ceea ce reprezintă acest nume, m-ai învăţat să pun pasiunea în locul aversiunii şi, cel mai important dintre toate, mi-ai arătat ce înseamnă să fii tare şi fără teamă. Nu este şi nici nu va mai fi altcineva ca tine. Zboară liber până ne vom revedea, Vulture!”.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.9273087978363