August 18, 2023
"Sunt fericit că mi-ai dat viață" Igor Cuciuc, mesaj emoționant de ziua mamei sale
Recent, mama interpretului Igor Cuciuc și-a sărbătorit ziua de naștere. Doamna Vera a împlinit 60 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoscutul interpret Igor Cuciuc a transmis un mesaj plin de emoție și afecțiune mamei sale, cu ocazia împlinirii a 60 de ani. Artistul și-a exprimat recunoștința și dragostea față de mama sa, printr-o dedicație care a sensibilizat urmăritorii și fanii acestuia.

În mesajul său postat pe rețelele sociale, Igor Cuciuc a scris:

"Azi e ziua ta scumpă mamă!

Mamă sa fii sănătoasă esti cea mai frumoasă.

Prima data cand am deschis ochii , te-am vazut pe tine scumpa mea mamica, esti prima cui i-am spus primul cuvint, esti prima persoana cu care am facut primii pasi, esti persoana care m-a dus prima zi la scoala, esti persoana care era alaturi mereu.. La multi ani Mama mea.....!

Acum ca m-ai crescut, sunt fericit ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc!

Scumpa mea cea mai bună mamă mainile tale au fost mereu deschise cand am avut nevoie de o imbratisare. Inima ta ma inteles atunci cand am avut nevoie de intelegere. Ochii tai blanzi au devenit putin mai aspri cand a fost nevoie sa-mi invat lectia. 

Puterea si dragostea ta m-au indrumat in viata si mi-au dat aripi pentru a imi lua sa zbor... Astazi eu iti spun La Multi Ani! In fiecare zi sa ai pe fata doar zambet si bucurie, Cu noroc sa-ti fie viata plina, limpede ca dimineata, Sa ai parte de tot ce iti inima: sanatate, dragoste si putere! La Multi ani, mamica mea!

Mama ai cel mai dulce zambet, cei mai sinceri ochi,cea mai blanda voce, cea mai mandra privire, cea mai scumpa.Te iubim mama, astazi esti mandra de noi! Copii Igor, Alina nopoteii Andreea, Alexandra, Dumitru"

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane zâmbind şi floare 

Fanii și prietenii interpretului au reacționat imediat la mesajul său, lăsând sute de comentarii cu urări de bine și felicitări pentru mama sa.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.7413005828857