Martie 05, 2024
Soția lui Bruce Willis, supărată pe felul în care este descrisă boala actorului: Nu este deloc așa
Fără îndoială, soția lui Bruce Willis susține că acesta duce o viață fericită. După ce a citit ceea ce ea a descris ca fiind un articol „clickbait” despre actorul de 68 de ani din Die Hard - care se luptă de mai bine de un an cu demența frontotemporală - Emma Heming Willis corectează informațiile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Titlul spune practic că nu mai există bucurie în soțul meu. Acum, pot să vă spun că este departe de adevăr”, a spus Emma  într-un videoclip: „Nu mai speriați oamenii să creadă că odată ce primesc un diagnostic de un fel de boală neurocognitivă că s-a terminat. Gata. Nu mai este nimic de văzut aici. Nu, nu este deloc așa.”

Boala lui Bruce Willis

Familia lui Bruce, formată din fosta sa soție Demi Moore și copiii ei, Rumer Willis, 35 de ani, Scout Willis, 32 de ani, și Tallulah Willis, 30 de ani, precum și Emma și fiicele lor Mabel Willis, 11 ani, și Evelyn Willis, 9 ani, a dezvăluit diagnosticul de demență frontotemporală al actorului în februarie 2023. Aceștia dezvăluiseră cu aproape un an mai devreme că suferă de afazie, o afecțiune care afectează funcțiile cognitive, și că renunță la actorie, scrie evz.ro

Bruce Willis și soția sa, Emma 

Emma a contemplat modul în care lupta pentru sănătate a actorului l-a afectat pe el și pe cei dragi lui într-o postare pe Instagram.

„Există tristețe și durere în cea mai mare măsură posibilă. Toate acestea sunt prezente. Totuși, odată ce începi un nou capitol, acesta se umple”, a remarcat ea. „Dragostea abundă în el. Există multe conexiuni în el. Debordează de fericire. Debordează de bucurie. Acesta este punctul în care suntem”. Emma a continuat: „Nu spun că demența este curcubeu și unicorni”, într-un alt videoclip. „Nu este așa. Cu toate acestea, are și o altă latură foarte frumoasă”.

Emma Willis Talks Renewing Her Vows With Husband Bruce Willis on Their ...

Persoanele apropiate lui Bruce s-au unit pentru a-l susține și, ocazional, au împărtășit imagini cu el la evenimente fericite ale familiei - cel mai recent, la ziua de naștere a lui Tallulah, în februarie.

Iar la două luni după ce diagnosticul său de demență a fost făcut public, familia s-a mărit. Bruce a devenit bunic atunci când fiica sa cea mare, Rumer, a născut primul ei copil, Louetta Isley Thomas. Bruce și Rumer au împărtășit dragostea pentru acești cântăreți, de unde și inspirația pentru numele copilului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67786192893982