Martie 12, 2024
Smiley, declarații sincere despre despărțire. Soțul Ginei Pistol a recunoscut: „Toți avem parte mai mult de despărțiri decât de dragoste împlinită”
Smiley a vorbit pe rețelele de socializare cu sinceritate despre despărțiri, dar și despre iubirea adevărată. Soțul Ginei Pistol a reușit să ajungă la inimile fanilor cu vorbele sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Smiley, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România, a fost sincer și deschis într-un clip recent postat pe pagina sa de Instagram, abordând subiectul complex al iubirii adevărate și al despărțirilor. Cântărețul, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol, și-a împărtășit cu fanii gândurile legate de acest subiect.

În discursul său emoționant, Smiley a împărtășit că, în opinia sa, dragostea adevărată se întâlnește o singură dată în viață, iar despărțirile dureroase sunt parte din viață și din relații. Deși oamenii se îndrăgostesc de mai multe ori în timpul vieții, întâlnirea cu dragostea adevărată este un moment unic și special, scrie avantaje.ro

gina-pistol-si-smiley-nunta

Cu sinceritate, Smiley a subliniat că piesele muzicale care explorează teme legate de suferință și despărțire sunt mai numeroase decât cele care celebrează poveștile de dragoste împlinite. Mesajul său a reușit să atingă inimi și să provoace reacții în rândul urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

„Dragostea împlinită, până la urmă, e una în viață. Despărțirile sunt foarte multe. Toți avem parte mai mult de despărțiri decât de dragoste împlinită. Dacă observi, piesele despre despărțire probabil că sunt mai multe, piesele de îndrăgosteală sunt mai multe, piesele în care vorbești despre o relație reușită sunt mai puține, pentru că sunt mai puține relații reușite în viață', a declarat Smiley, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.

nunta-smiley-gina-pistol-2-2

Împreună cu Gina Pistol, Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță minunată pe nume Josephine. Clipul postat de Smiley pe Instagram a generat o avalanșă de reacții din partea fanilor săi, demonstrând încă o dată puterea sa de a conecta oamenii prin muzică și sinceritatea mesajelor sale.

„Dragostea este unică și sfântă! Așa a lăsat Dumnezeu pe pământ să ne iubim unii pe alții. Fără dragoste nu suntem nimic. Dragostea este cel mai frumos sentiment între cei ce se iubesc și se respectă reciproc', „Dragostea adevărată este atunci când oferi totul și nu ceri nimic în schimb', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Sinead O'Connor at italian  Tv Show Che Tempo Che Fa

Smiley lansează „Culoarea ta', o piesă în toate culorile iubirii

De la albastrul ochilor, albul norilor, auriul cerceilor, verdele semaforului, movul strugurilor sau roșul aprins al nopților, Smiley colorează lumea în toate nuanțele din paleta de culori a binelui la întâlnirea cu dragostea.

„Culoarea ta este o poezie frumoasă, un joc al culorilor în care îndrăgostiții de viață își desenează viața și lumea. Cred că atunci când iubim și suntem fericiți, totul se asortează, nu mai există nuanțe de gri, totul în jur ne zâmbește, se colorează aprins și nu se lasă niciodată stins, declară Smiley despre piesa sa în culori care aduce zâmbete de la prima audiție.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6910035610199