Noiembrie 17, 2023
Sharon Stone, o dramă secretă și sechele pe viață: "Sunt o angajată cu dizabilități". Ce i s-a întâmplat actriței
Sharon Stone, una dintre cele mai reputate actrițe de la Hollywood, a decis să-și prioritizeze sănătatea, după un episod care a adus-o aproape de moarte. Tocmai de aceea, nu se abate de la un lucru extrem de important: orele de somn.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu 22 de ani, Sharon Stone a primit doar 1% șanse de supraviețuire, după ce a trecut printr-o hemoragie la creier, care a durat 9 zile. Stone admite că nu poate lucra prea mult acum, pentru că trebuie să aibă un program mai strict pentru a gestiona efectele negative cu care a rămas în urma episodului medical de acum peste două decenii.

În 2001, a făcut un anevrism cerebral. O arteră vertebrală i-a sângerat în creier timp de nouă zile. Ca printr-o minune, vedeta a scăpat cu viață, dar nu fără sechele. La acel moment, actrița era în cea mai bună perioadă a vieții sale, atât profesional, cât și personal. Cu cinci luni înainte reușise să-l adopte pe fiul ei, Roan, acum în vârstă de 23 de ani, cu soțul ei de la acea vreme, jurnalistul Phil Bronstein, scrie libertateapentrufemei.ro

‘Elvis’ premiere, 75th Cannes Film Festival, France – 25 May 2022 

„Pentru mult timp, am vrut să mă prefac că totul e bine. Am nevoie de opt ore neîntrerupte de somn pentru ca medicația pe care o iau să-și facă efectul și să nu fac crize. Sunt o angajată cu dizabilități și din cauza asta nu primesc multe joburi. Acestea sunt lucrurile cu care mă confrunt de 22 de ani. Acum sunt deschisă în legătură cu asta”, a povestit Sharon pentru People.

După acel episod dramatic și traumatic, actrița a trecut printr-o perioadă neagră. Mariajul ei s-a destrămat și în 2004 a divorțat de Bronstein și, spune ea, Hollywoodul a încetat să o mai caute.

Sharon Stone. Foto: Profimedia

Probleme pe termen lung după ce medicii i-au dat 1% șanse de supraviețuire

Rememorând momentele de recuperare, Sharon a spus că la început nu vedea bine și că se bâlbâia. De asemenea, a avut probleme cu memoria mult timp.

„Am pierdut totul. Mi-am pierdut toți banii, custodia copilului meu și cariera. Am pierdut toate acele lucruri care simți să sunt identitatea ta, viața ta. Pe multe dintre ele nu le-am recuperat, dar am ajuns la un punct în acre sunt OK cu asta. Îmi dau seama că eu îmi sunt de ajuns”, a mai spus actrița din „Basic Instinct”.

Sharon Stone. Foto: Profimedia

Întrebată cum a reușit să-și recapete puterile pentru a se recupera, dar și pentru a-și împărtăși povestea, Stone a explicat: „Vin dintr-o familie destrămată. Am crescut crezând că trebuie să am grijă de toată lumea. Mi-a luat mult timp să înțeleg că am o viață a mea și că nu trebuia să o repar pe a tuturor celorlalți, că e OK să primesc îngrijire și să înțeleg că sunt de ajuns și ca persoană cu dizabilități. Sunt mândră de mine și de împlinirile mele-de la a supraviețui până la a-i ajuta pe alții să o facă”.

sharone-stone-instagram-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.2240371704102