Aprilie 10, 2024
O tânără bolnavă de cancer, care s-a stins la 25 de ani, și-a anunțat singură moartea pe Facebook. "Am ales să nu plâng viața pe care o pierdeam"
O tânără de doar 25 de ani, diagnosticată cu o formă rară de cancer, a ales o modalitate inedită și dureroasă de a-și lua adio de la această lume. Daniella Thackray și-a scris singură mesajul prin care e dată vestea morții ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Postarea de pe Facebook a Daniellei Thackray, care-i comemorează viața „magică”, a devenit virală în urma decesului ei. Femeia de 25 de ani și-a planificat anunțul morții, cerându-le celor dragi să posteze mesajul pe conturile ei de pe rețelele sociale.

„Dacă citești asta, înseamnă că am pierdut lupta cu cancerul și familia îmi postează mesajul final în numele meu. În primul rând, vreau doar să spun că nu toate tipurile de cancer sunt cauzate de stilul de viață. În unele cazuri este vorba de genetică sau, din nefericire, pur și simplu se întâmplă. În cazul meu, în ciuda faptului că eram foarte sănătoasă și activă, cancerul a apărut în căile biliare. Nu a fost cauzat de nimic care să țină de mine. Viața mea nu a mai fost niciodată la fel”, și-a început Daniella postarea, scrie libertateapentrufemei.ro

Daniella Thackray (2)

„Colangiocarcinomul este un cancer rar și agresiv, care, de obicei, nu are cauze evidente și nici tratament. Sper că în următorii ani se vor face mai multe cercetări despre această boală crudă și oribilă, astfel încât să poată fi salvate mai multe vieți”, a continuat tânăra al cărei zâmbet lumina orice încăpere.

Bolnavă de cancer, dar cu sufletul împăcat și recunoscătoare pentru tot ce a trăit

„Deși nu putem controla ceea ce ni se întâmplă, putem controla modul în care reacționăm. Am ales să nu plâng viața pe care o pierdeam, în ciuda faptului că eram devastată. În schimb, am ales să mă bucur de fiecare moment pe care l-am mai avut. După cum am spus și crezut întotdeauna, ar trebui să te bucuri de lucrurile mici din viață și să prețuiești fiecare moment. Iubește-ți viața!

Fă orice te face fericit și nu lăsa pe nimeni să-ți ia bucuria vieții. Mi-am iubit viața! Tot ceea ce am realizat a fost ce mi-am dorit. Mi-am iubit jobul, logodnicul, familia, prietenii, câinele, casa pe care urma să o cumpărăm și viitorul pe care ni-l doream pentru noi. Leo, copilul meu blănos, a venit, cu siguranță, în viața mea pentru a-mi lumina cele mai întunecate zile. Așa că vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați făcut viața atât de magică. Amintește-ți ce am spus despre a te bucura de lucrurile mărunte.

Și, în final, frumosului și dragului meu Tom, te voi iubi pentru totdeauna. Îți mulțumesc că m-ai sprijinit și mi-ai adus atât de multă dragoste și fericire. Bucură-te de viața ta acum, o meriți”, a încheiat Daniella Thackray.

Daniella Thackray (3)

Daniella era logodită și avea planuri mari. Diagnosticul de colangiocarcinom a căzut ca un trăsnet

Conform Clinicii Mayo, fumatul, vârsta înaintată și diabetul pot crește riscul de a dezvolta colangiocarcinom. Este un tip de cancer dificil de tratat, fiind recomandate operații, transplant hepatic, chimioterapie și îngrijiri paliative.

În urmă cu opt luni, Daniella anunța că a suferit o rezecție hepatică și o intervenție chirurgicală la vezica biliară, scrie People.

Daniella Thackray (1)

Tânăra lucra la o firmă de marketing și era logodită. Acea planuri mari alături de logodnic: o viață împreună, o casă frumoasă și o familie mare. Totul s-a năruit când a primit diagnosticul devastator, care a căzut ca din neant peste ea și peste toți cei dragi. Daniella s-a stins la doar 25 de ani.

Daniella Thackray (5)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63259959220886