Noiembrie 07, 2022
Sharon Stone, fără lenjerie intimă, pe coperta unei reviste celebre, la 64 de ani
Imagine iconică, întocmai ca titlul publicației care o găzduiește pe celebra actriță pe copertă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sharon Stone apare în Icon Magazine într-o imagine alb-negru, din profil, foarte elegantă. Actrița de 64 de ani nu poartă lenjerie intimă, exact în același stil care a consacrat-o în 1992, în celebra producție ”Basic Instinct”, în care a jucat alături de starul Michael Douglas.

Sharon Stone (1) jpg

Diva a postat coperta inclusiv pe contul său de socializare, căci este vedeta lunii acesteia Icon Magazine.

Dincolo de viața glam, cu fotografii profesionale și rochii spectaculoase, Sharon Stone a dezvăluit recent o situație dureroasă. Se pregătește de o intervenție chirurgicală, pentru a-i fi extirpată o tumoare considerabilă.

Nu a fost ușor, căci lui Sharon Stone i s-a greșit diagnosticul anterior. Ea a povestit că durerile atroce au trimis-o la un alt medic, pentru o a doua opinie. Și așa a aflat că are un fibrom foarte mare, care trebuie extirpat.

În lumina acestei întâmplări, Sharon Stone le îndeamnă pe doamne să meargă mereu și la un al doilea medic, pentru a obține o a doua opinie.

Căci aceasta ”poate salva vieți.”

Actrița a povestit pe contul său că a fost greșit diagnosticată și că a urmat un tratament necorespunzător afecțiunii sale recente.

Nominalizata la Oscar a remarcat că durerile nu încetează, așa a aflat că trebuie să intre cât mai curând în operație.

Vestea vine după 21 de ani de când vedeta a trăit cumpăna vieții sale. A suferit atunci un AVC și hemoragie cerebrală extinsă. Practic, a fost la un pas de a muri.

Sharon Stone este liniștită acum că a aflat diagnosticul și a transmis pe contul său că va fi bine. Și-a liniștit fanii spunându-le că doar 4-6 săptămâni va sta să se recupereze.

În autobiografia sa din 2021 superba Sharon Stone a povestit că în 2001 i-a fost extirpată din corp o tumoare benignă descrisă drept ”gigantică”, mai mare decât un sân. Așadar, istoricul actriței este presărat de probleme de sănătate, sperăm că și de data asta le va trece cu bine.

Până atunci, și-a încântat fanii cu această copertă de divă.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3524661064148