Mai 17, 2023
Shakira, primul videoclip în care apare alături de cei doi copii ai ei. Micuții sunt la fel de talentați ca mama lor
La scurt timp după ce s-a mutat în Miami, acolo unde a început o nouă viață după despărțirea de Pique, Shakira a lansat primul videoclip în care apare alături de cei doi copii ai ei, Milan și Sasha. Micuții sunt la fel de talentați ca mama lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Clipul muzical „Acróstico” al Shakirei, lansat în cursul zilei de azi, în urmă cu doar câteva minute, este primul videoclip în care artista apare alături de cei doi copii ai ei, Milan și Sasha. Micuții par foarte încântați de colaborarea cu celebra lor mamă iar imaginile în care aceștia apar cântând la pian alături de cea care le-a dat viață vorbesc de la sine, scrie spynews.ro

Shakira bifează o nouă realizare după despărțirea de Pique. Cântăreața a lansat primul videoclip în care apare alături de cei doi băieți ai ei, Milan și Sasha. Piesa „Acróstico” este o puternică scrisoare deschisă către micuții ei. În melodia lansată în cursul zilei de azi, în urmă cu doar câteva minute, Shakira își folosește vocea pentru a-și exprima emoțiile într-o baladă de pian, în care își exprimă dragostea profundă și pură pentru copiii ei.

Shakira canta con sus hijos en el videoclip de su nueva canción “Acróstico”  | El Espectador

În videoclip, Sasha se alătură mamei sale la mijlocul piesei, în timp ce Milan cântă la pian.

Shakira, scrisoare deschisă către mass-media

La scurt timp după ce s-a mutat în Miami, Shakira a transmis un mesaj prin care a „implorat” mass-media să respecte dreptul ei și al copiilor ei la intimitate, punctând că fiii ei au suferit „hărțuire și persecuție neîncetată” în ultima perioadă, de când ea s-a despărțit de Pique.

„Acum că încep o nouă viață”, a continuat mesajul Shakirei, „implor mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate”. „Vă implor să vă abțineți să-i urmăriți până la intrarea și ieșirea din școala lor, să-i așteptați la ușa casei noastre sau să-i urmăriți la activitățile lor extracurriculare și recreative, așa cum a făcut mass-media la Barcelona.”, a fost o parte a mesajului transmis de Shakira.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.95658659935