Martie 21, 2024
Shakira, în brațele unui un actor din Emily în Paris, cu 16 ani mai tânăr decât ea! Și-a șocat fanii
Shakira a șocat internetul, după apariția sa incendiară alături de Lucien Laviscount, actorul în vârstă de 31 de ani, cunoscut pentru rolul lui Alfie din serialul „Emily in Paris”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zvonurile răspândite în ultima perioadă i-au avut ca subiect principal pe Shakira și Lucien Laviscount, cunoscutul actor din „Emily in Paris”.

Care este legătura dintre cei doi

Se pare că zvonurile s-au confirmat ulterior, iar cei doi formează acum un cuplu, însă doar pentru videoclipul piesei „Punteria”, o colaborare a Shakirei cu artista Cardi B. Piesa a fost lansată vineri, scrie kanald.ro

Shakira și actorul au surprins pe toată lumea cu aparițiile incendiare și nu putem decât să recunoaștem că le stă bine împreună!

Shakira y sus candentes fotos con Lucien Laviscount desatan locura en  redes: ¿de qué se trata?

Potrivi Daily Mail, Lucien este considerat extrem de chipeș și „bifează toate căsuțele”. Actorul a fost chiar luat în considerare pentru a juca noul „James Bond”.

După ce a descoperit infidelitatea lui Gerard Piqué, Shakira a făcut o schimbare radicală în relația lor.

Cântăreața și fostul fotbalist al Barcelonei, care au fost un cuplu stabil timp de peste zece ani, au văzut sfârșitul relației lor. Decizia de a pune capăt acestui capitol și de a se muta în Statele Unite ale Americii împreună cu cei doi copii a fost luată de Shakira.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76718401908875