Mai 03, 2017
Sexy pe plaja din Costa Rica. Inna într-un pictorial special
Atunci când cariera o solicită prea mult și vrea să își încarce bateriile, INNA merge la Barcelona sau acasă, la ai ei. Dar dacă o rogi să îți recomande un loc de vacanță, va spune, fără să stea pe gânduri, Costa Rica.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iubitul ei, celebrul fotograf John Perez, a surprins-o într-un pictorial special, realizat în exclusivitate pentru o revistă din România, pe Playa Negra, alături de Chocolate, calul pe care INNA călărește de fiecare dată când merge acolo.

Inna, care este una din cele mai apreciate interprete, a pozat lipsită de inhibiții. În interviu pe care l-a acordat, Inna avorbit despre povestea sa de dragoste cu John Perez și cum este să se lase fotografiată de el.

Este o experiență frumoasă de fiecare dată. este profesionist, creativ și am încredere că vom obține mereu fotografii de care să fiu încântată. Cu el am făcut și multe vodeoclipuri: „heaven”, „In Yout Eyes”, „Diggy Down”, „Caliente”, proiecte video care au ieșit exact cum mi-am dorit”, a declarat Inna.

Artista a mărturisit că preferă discreția atunci când vine vorba despre viața sa personală.

Consider că oamenii care mă apreciază nu sunt atât de interesați de viața mea personală. de altfel, eu sunt o persoană discretă, nu îmi place să îmi expun atât de mult viața privată. Simt că o parte a vieții mele trebuie să rămână doar a mea”, a afirmat ea.

Vezi și tu cât de uluitoare este interpreta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76764321327209