August 23, 2023
Serena Williams a născut al doilea copil! Ce nume neașteptat i-a pus bebelușului
Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au dezvăluit că cel de-al doilea copil al lor a venit pe lume! Cuplul a confirmat vestea pe rețelele de socializare!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebra jucătoare de tenis, Serena Williams, a anunțat nașterea celui de-al doilea copil pe care îl are cu soțul ei, Alexis Ohanian. Cuplul a împărtășit vestea într-un videoclip emoționant pe rețelele de socializare.

Serena Williams a postat clipul pentru cei 1,6 milioane de urmăritori ai săi pe TikTok, iar în imaginile distribuite e alături de soțul Alexis, de fetița lor cea mare, Olympia, dar și de mezina familiei. „Bine ai venit, îngerul meu frumos”, e mesajul transmis de celebra sportivă.

Serena Williams, soțul ei și fiicele lor

Și Alexis Ohanian a confirmat vestea pe rețelele de socializare, dezvăluind sexul și numele nou-născutului, "Adira River". Pe Twitter, el a transmis: „Sunt recunoscător să anunț că locuința noastră este plină de iubire: o fetiță nou-născută, fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă.

Serena Williams, soțul ei și fiicele lor

Mă simt recunoscător. Serena Williams, mi-ai oferit acum un alt dar incomparabil - ești GMOAT. Mulțumesc întregului personal medical uimitor care a avut grijă de soția mea & fiica noastră”, a transmis soțul sportivei, care, în final, a vorbit despre momentul emoționant dintre fiica lor cea mare, Olympia și surioara mai mică. „Nu voi uita niciodată momentul în care i-am făcut cunoștință lui Olympia Ohanian cu surioara ei”. 

Cum a dezvăluit Serena Williams că o să aibă al doilea copil

În luna mai a acestui an, Serena Williams a făcut marele anunț cu ocazia Met Gala 2023. Una dintre marile legende ale tenisului mondial a dezvăluit că așteaptă al doilea copil, alături de soțul său, Alexis Ohanian. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 5 ani, Alexis Olympia.

Cuplul a respectat codul vestimentar transmis de organizatori și au venit îmbrăcați în negru. Serena Williams a optat pentru o ținută Gucci, o rochie neagră lungă, mulată, cu trenă albă și detalii argintii. Marea sportivă a adăugat plusul de eleganță necesar unui asemenea eveniment de covor roșu prin purtarea perlelor și a unei cordeluțe de păr cu perle. 

Serena Williams și soțul său, Alexis Ohanian, la Met Gala 2023 (1) jpg 

Serena Williams, soțul ei și fiicele lor



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1388618946075