Februarie 27, 2024
Selena Gomez strălucește în ciuda comentariilor negative legate de greutatea sa. Vedeta a scăpat de complexe
Selena Gomez nu se lasă afectată de comentariile negative primite de fani din mediul online și alege să poarte ținute care să-i scoată în evidență formele voluptoase. Artista a strălucit pe covorul roșu la SAG Awards, purtând o rochie albă, mulată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Piesa vestimentară, creată de Atelier Versace, s-a mulat perfect pe silueta artistei. Materialul strălucitor și decolteul generos au făcut-o pe celebra cântăreață să nu scape neobservată, iar machiajul și coafura au întregit look-ul elegant. 

Selena Gomez/ Profimedia 

Selena a apărut pe covorul roșu la Premiile SAG la doar câteva zile după ce și-a lansat noua piesă, intitulată „ Love On”. În timp ce poza pentru fotoreporteri, artista și-a etalat cu mândrie fiecare detaliu al ținutei sale, mai ales că stilistul ei, Erin Walsh, s-a asigurat că look-ul artistei arată perfect din toate pozițiile, scrie profm.ro

Este posibil ca albul să fie noua obsesie a Selenei, asta pentru că artista a fost surprinsă și în videoclipul noii sale piese purtând o rochie albă semnată de Oscar de la Renta. 

Selena Gomez/ Profimedia

Selena Gomez a dezvăluit motivul pentru care s-a îngrășat

Selena Gomez a primit un val de critici în ultima perioadă, internauții comentând faptul că artista a acumulat câteva kilograme în plus. Sătulă de comentarii, vedeta de la Hollywood a dezvăluit motivul pentru care s-a îngrășat și a răspuns la criticile aduse asupra aspectului său. 

Într-un live pe TikTok, Selena a vorbit sincer despre greutatea sa, mărturisind că medicamentele pentru boala Lupus, de care suferă deja de câțiva ani, au făcut-o să acumuleze mai multe kilograme.

Selena Gomez/ Profimedia

„Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru Lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele mele sunt importante și cred că sunt cele care mă ajută să duc o viață normală”, a declarat Selena Gomez, încurajându-i pe fanii săi să se iubească mai multe așa cum sunt și să nu le fie rușine pentru corpul lor. 

Ca un răspuns pentru cei care au criticat-o, Selena Gomez a spus: „Lăsați-mă în pace! Oamenii nu ar trebui să fie rușinați de corpurile lor. Nu sunt un model și nu am fost niciodată. Cred că toți oamenii sunt minunați și nu ar trebui să se țină cont de cum arată. Îi încurajez pe toți cei care se simt rușinați și care trec prin așa ceva”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56494069099426