Septembrie 01, 2023
Salma Hayek, siluetă de sirenă! S-a dezbrăcat pe scări și a pozat sexy
Salma Hayek (56 de ani) arată incredibil de bine și pare că a descoperit elixirul tinereții. Actrița de origine mexicană s-a fotografiat recent într-o ipostază extrem de sexy, „cocoțată” pe niște scări. Îmbrăcată într-o fustă lungă și croșetată, în culorile albastru și alb, purtând în partea de sus doar un sutien asortat, focoasa brunetă și-a etalat formele voluptoase care au consacrat-o.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Hayek, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, este foarte mândră de silueta ei de „sirenă”, pe care a reușit să o mențină cu mâncare sănătoasă și sport regulat. Salma Hayek este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume, François-Henri Pinault (61 de ani), din anul 2009, care deține o avere de 7 miliarde de dolari. Cei doi au împreună o fată, pe nume Valentina Paloma (15 ani), scrie click.ro

 

Salma Hayek: „Nu sunt slabă, sunt la limită!”

Deși are o siluetă pe care mulți o consideră perfectă, Salma Hayek a dezvăluit că iubește mâncarea și că încearcă să își facă toate poftele. În general, însă, mănâncă destul de sănătos.

Salma Hayek, fotografiată în sutien și fustă lungă

„Nu sunt slabă”, a spus ea pentru revista More, în urmă cu ceva timp. „Sunt la limita să devin dolofană în orice moment, dar sunt fericită așa.”

Micul dejun este masa preferată a zilei pentru Salma Hayek, deși are o rețetă puțin neobișnuită, dar ea insistă că este delicioasă și sănătoasă. Micul ei dejun include un amestec de fructe de pădure și legume. Ea a împărtășit ghidul ei pas cu pas pentru masa copioasă pe Instagram și a spus: „Nu pare că are un gust grozav, dar este delicios”.

Salma Hayek sizzles in plunging blue bikini topi: ‘You don’t age’

Pentru a-i recrea rețeta, veți avea nevoie de aproximativ jumătate de cană din fiecare dintre aceste ingrediente; Iaurt, papaya, afine, mango, căpșuni, rodie, țelină, ardei roșu, castraveți, migdale și unt de cocos.

La prânz, Salma consumă salată sau un sendviș, iar la cină preferă tacos și guacamole cu fructe de mare.

Salma Hayek flaunted her physique as she sprawled across a hammock during a recent holiday



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4731907844543