Februarie 05, 2019
Salma Hayek nu-și ascunde firele albe de păr. Vezi cum arată vedeta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Salma Hayek este una din cele mai sexy vedete de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 51 de ani, nu-și ascunde însă firele sure de păr, care i-au apărut de la o vreme. În ultima poză pe care a postat-o Salma Hayek pe rețelele de socializare, vedem că vedeta a cam însurit, dar acest lucru nu o sperie deloc. Mai mult ca atât, actrița mexicană nu se jenează și nu consideră acest lucru de prost gust.

Chiar dacă i-au apărut câteva fire sure în cap, acest lucru nu o împiedică să fie una din cele mai frumoase femei din Univers. Acest lucru motivează femeile din întreaga lume să se iubească așa cum sunt și să-și știe prețul. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

"Mă mândresc cu părul meu alb". - a scris vedeta pe pagina ei oficială de Instagram. 

Actrița hollywoodiană a acumulat sute de mii de like-uri, iar internăuții au felicitat-o pe Salma cu ocazia curajului și al simțul umorului pe care-l are. 

Amintim că aseară, 4 februarie, Salma Hayek a participat la cea de-a 14-a ediție a premiilor The Globe de Cristal Awards. Vedeta și-a vopsit podoaba capilară, înlăturând firele albe de la văzul tuturor. Salma a arătat fermecător într-o ținută sclipitoare. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61437392234802