Martie 04, 2024
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la petrecerea celui mai bogat om din India. Suma amețitoare pe care o va încasa
Rihanna a fost pozată imediat după ce a ajuns în orașul Jamnagar, unde este invitată de onoare la petrecerea de dinaintea nunții fiului celui mai bogat bărbat din India. Deși nunta este programată în iulie, evenimentul a început deja să fie celebrat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși nu a mai scos o piesă de ani buni, Rihanna continuă să fie adorată de milioane de fani și să fie cerută pe scenă. Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a reușit să o angajeze pentru a face spectacol la petrecerea de dinaintea nunții fiului său. Cele trei zile pline de evenimente reunesc staruri de la Bollywood, politicieni și oameni de afaceri din toată lumea. Miliardarul Mukesh Ambani nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba să-i organizeze fiului său, Anant, o nuntă de poveste. 

Conform Daily Mail, onorariul Rihannei se ridică la 5 milioane de lire sterline. Cele trei zile și trei nopți vor scoate din buzunarul socrului mare în jur de 120 de milioane de lire sterline, sumă care va crește semnificativ la nunta care va alea loc în iulie, în Mumbai, scrie profm.ro

Rihanna 

Rihanna

Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, au fost pozați și filmați când au ajuns în India. Pe lângă interpreta hitului "Diamonds", iluzionistul David Blaine va face și el show pentru oaspeți. 

În 2018, Mukesh Ambani a organizat și nunta fiicei sale. La acel moment, a ales-o pe Beyonce pentru un concert privat pentru invitați. Pe diva americană ar fi plătit-o atunci cu 6 milioane de dolari. 

While the family’s A-list invitees bring along well-wishes for the couple, many also carry India business plans. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76508831977844