Martie 25, 2024
Ricky Martin, dezvăluiri intime! Cum a fost momentul în care și-a recunoscut orientarea sexuală
Ricky Martin, faimosul cântăreț internațional, a captivat lumea muzicii și multe femei au suspinat după el. Însă, într-un moment profund personal și curajos, Martin avea să le spulbere visurile când a ales să își dezvăluie orientarea sexuală, episod despre care se spune că i-ar fi marcat puternic cariera.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu acordat lui Andy Cohen la SiriusXM, lansat joi, cântărețul a vorbit despre decizia sa de a-și dezvălui fanilor orientarea sexuală în 2010.

Ricky Martin spune că tatăl său l-a încurajat să-și dezvăluie public sexualitatea. Celebrul cântăreț afirmă că dezvăluirea publică a orientării sale sexuale a fost o senzație uimitoare, scrie canal33.ro

„Am scris o scrisoare și am postat-o pe Twitter”, a declarat Martin lui Cohen. „Mi-aș dori să mă dezvălui de 20 de ori. A fost incredibil. Desigur, am început să plâng ca un copil. Știi, am apăsat butonul de trimitere și am spus: Asta e?'”

Our favorite Ricky Martin moments for his birthday

Martin a dezvăluit că a durat ceva timp până să decidă să-și dezvăluie public orientarea sexuală, deoarece echipa sa credea că ar fi mai bine pentru cariera sa să țină secretă această informație.

„Nu o face. Acesta va fi sfârșitul carierei tale”, a spus Martin, reamintindu-și cuvintele echipei sale. „Toată lumea din jurul tău știe. Nu trebuie să le spui lumii întregi. Prietenii tăi știu, familia ta știe. De ce trebuie să stai în fața camerei și să vorbești despre asta?”

Cântărețul piesei „Livin’ La Vida Loca” a adăugat că echipa sa „nu a înțeles” importanța dezvăluirii sale.

Cu toate acestea, tatăl său a fost cel care l-a încurajat să-și spună adevărul, mai ales după ce Martin a devenit tatăl a doi băieți gemeni cu fostul său partener Jwan Yosef prin intermediul unei mame surogat.

El i-a spus: „Ce vei face, îi vei învăța pe copiii tăi să mintă? Trebuie să fii deschis. Trebuie să ieși. Vreau să te ajut. Cum putem face asta?” a povestit Martin, amintindu-și cuvintele tatălui său. Deși ambii părinți au fost de partea lui, el spune că mamei sale i-a luat ceva timp să înțeleagă situația când el i-a dezvăluit orientarea sexuală la vârsta de 18 ani.

„Ea era îngrijorată pentru că spunea: Doamne, nu vreau să te rănești. Și oamenii acolo sunt foarte cruzi, așa că i-a luat un minut să accepte asta”, a spus cântărețul.

Presa a speculat despre orientarea sexuală a lui Martin ani de zile, chiar înainte de momentul în care el a dezvăluit public acest aspect.

În 2000, Barbara Walters l-a întrebat în direct pe național dacă este gay: „Ai putea să pui capăt acestor zvonuri. Ai putea spune Da, sunt gay sau Nu sunt.” Martin a răspuns în cele din urmă: „Barbara, dintr-un motiv sau altul, nu simt că trebuie să o fac.”

În 2010 – în același an în care Martin și-a făcut publică orientarea sexuală – Walters a declarat pentru The Toronto Star că cel mai mare regret al ei a fost că l-a determinat să-și dezvăluie sexualitatea.

„În 2000, l-am presat foarte tare pe Ricky Martin să recunoască dacă este sau nu gay, iar felul în care a refuzat să o facă a făcut pe toată lumea să decidă că era. „Mulți spun că asta i-a distrus cariera și când stau să mă uit în urmă acum simt că a fost o întrebare nepotrivită”, a spus Walters.

„Mulți oameni spun, ce ai fi zis diferit? Ei bine, poate că aș fi ieșit la iveală în acel interviu.””Ar fi fost minunat pentru că atunci când am ieșit [în 2010], a fost pur și simplu uimitor. Când vine vorba de sexualitatea mea, când vine vorba de cine sunt, vreau să vorbesc despre ceea ce sunt alcătuit, despre tot ceea ce sunt. Pentru că dacă o ascunzi, este o situație de viață și de moarte.”, declara Ricky Martin în urmă cu trei ani pentru revistaPeople.

ricky martin

La peste 20 de ani distanță de la acel interviu, Martin a împărtășit, de asemenea, cum s-a simțit în acel moment.

„Când ea a pus întrebarea, m-am simțit violat pentru că nu eram pregătit să ies la iveală. Eram foarte speriat. Există puțină tulburare de stres post-traumatic asociată cu asta.”, a declarat cântărețul.

The Rebirth of Ricky Martin | GQ

Ricky Martin a declarat că a fost îndrăgostit și de femei

„Sexualitatea este o chestiune complicată”, a continuat el. „Nu este alb și negru. Este plină de culori. Atunci când întâlneam femei, eram îndrăgostit de femei. Simțeam că este corect, că este frumos. Nu poți falsifica chimia – chimia era acolo cu ele. Nu am indus în eroare pe nimeni.”

Cu toate că toate relațiile sale cu femeile nu au fost publice, conform revistei People, Martin a avut o poveste de dragoste cu prezentatoarea TV Rebecca de Alba între anii 1995 și 2002.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49530458450317